«Δεν θέλω να με βρίζουν»

Δεν μπορεί να χωνέψει εύκολα ο Ιβάν Σαββίδης τις έντονες αποδοκιμασίες που άκουσε από οπαδούς του ΠΑΟΚ έξω από την Τούμπα το βράδυ της Κυριακής.
Πηγή: coppa.gr
«Δεν θέλω να με βρίζουν»

Μάλιστα επαναλάμβανε στους συνεργάτες του κατά την διάρκεια της σύσκεψης κορυφής πως δεν θέλει να εισπράττει αποδοκιμασίες από τους οπαδούς του Δικεφάλου.

Ο Σαββίδης ήταν έντονα προβληματισμένος αλλά και στεναχωρημένος. Δεν μπορούσε να πιστέψει πώς συνέβη το σκηνικό. Προβληματιζόταν, γιατί δέχθηκε έντονη κριτική. Μάλιστα, σε μία αποστροφή του λόγου του, ο μεγαλομέτοχος είπε στους συνομιλητές του:

«Δεν θέλω να με βρίζουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Δεν ήρθα για αυτόν τον λόγο στην Ελλάδα. Ήρθα γιατί αγαπώ τον ΠΑΟΚ. Ήρθα για να σώσω την ομάδα». Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, προς τους συνεργάτες του, ο μεγαλομέτοχος ανέφερε:

«Πώς είναι δυνατόν να έχω προσφέρει τόσα πολλά και να με αποδοκιμάζουν ορισμένοι οπαδοί; Όταν ήρθα πριν από δύο χρόνια στην Ελλάδα και ανέλαβα τον ΠΑΟΚ, η ομάδα ήταν ένα βήμα από την χρεοκοπία. Ήταν ένα βήμα από την κατάρρευση. Και τον σώσαμε τον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...