Αναβρασμός στον κόσμο

Αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις του κόσμου του ΠΑΟΚ. Οι αποδοκιμασίες στους ποδοσφαιριστές και η διαδικτυακή επίθεση στο facebook.
Πηγή: paokweb.gr
Αναβρασμός στον κόσμο

Η ήττα του ΠΑΟΚ στο πρώτο του ευρωπαϊκό αγώνα στην Μολδαβία από κάποια Ζίμπρου, προκαλεί οργή και εκνευρισμό στους απογοητευμένους και παγωμένους από όσα συμβαίνουν όλο το καλοκαίρι φιλάθλους του Δικεφάλου.

Με το που τελείωσε ο αγώνας οι ποδοσφαιριστές πήγαν να χειροκροτήσουν τους οπαδούς που τους ακολούθησαν και τους πίκραναν. Η συγκεκριμένη κίνηση δεν έγινε αποδεκτή και τους αποδοκίμασαν.

Στα ποστ της ΠΑΕ στο facebook υπάρχουν χιλιάδες σχόλια, με οργισμένους φιλάθλους που ζητούν επιτακτικά να υπάρξει σοβαρότητα, να γίνουν επιτέλους μεταγραφές και ο ΠΑΟΚ να γίνει... ΠΑΟΚ.

Μάλιστα σε ένα από τα ποστ που ανέφερε ''δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από την αναμέτρηση'', ένας φίλαθλος ανέφερε με δόση ειρωνείας: '' Οι αποκλειστικές εικόνες σας μάραναν... αντί να κάνετε ομάδα δεν κάνετε εταιρεία παραγωγής; Σε βίντεο και φώτο πρώτοι είστε''.

Παράλληλα σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα ράδια, στα forum και οπουδήποτε γίνεται αναφορά για τον ΠΑΟΚ υπάρχει το ίδιο κοινό συναίσθημα.

Ο κόσμος μίλησε και μιλάει. Θα τον ακούσει άραγε κανείς;

Διαβάστε ακόμη...