Έχασε, δεν χάθηκε

Σε μπελάδες μπήκε ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τη Ζίμπρου, ωστόσο θα έχει την ευκαιρία να ανατρέψει την κατάσταση στη ρεβάνς της Τούμπας. Εξετάσεις ο Κίτσιου. Σήμερα η απολογία του Βίτορ.
Πηγή: sport-fm.gr
Έχασε, δεν χάθηκε

Θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί και χειρότερα τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ αν ο Αλεξέεφ αντί να σημαδέψει το δοκάρι στο 90', έστελνε την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στη Ζίμπρου. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν καλύτερος από τους Μολδαβούς αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό από τη στιγμή που δεν βρήκε λύσεις επιθετικά και έτσι το σε βάρος του 1-0 τον βάζει σε μπελάδες.

Στον επαναληπτικό της ερχόμενης εβδομάδας δεν θα υπάρχουν περιθώρια για λάθη, έτσι ώστε να επιτευχθεί η πρόκριση στους ομίλους του Europa League. «Θα μας βρίσουν λίγο, αλλά στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά», είπε για να καθησυχάσει τον κόσμο ο τεχνικός της ομάδας, Άγγελος Αναστασιάδης ο οποίος ήταν και ο μοναδικός που μίλησε χτες μετά τον αγώνα από πλευράς ΠΑΟΚ.

Πρόβλημα με Κίτσιου

Με την επιστροφή της αποστολής, θα εκτιμηθεί η κατάσταση του Στέλιου Κίτσιου, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα στον δικέφαλο και το αν θα είναι διαθέσιμος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Καλλονή, καθώς επίσης και στη ρεβάνς με τους Μολδαβούς.

Απολογείται ο Βίτορ

Εντός της ημέρας αναμένεται και η απολογία του Μιγκέλ Βίτορ από την οποία θα κριθεί το μέλλον του στην ομάδα. Ο Πορτογάλος υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και ο Άγγελος Αναστασιάδης τον απέκλεισε από την αποστολή που ταξίδεψε στο Κισινάου, μένοντας με μόλις έναν κεντρικό αμυντικό.

Διαβάστε ακόμη...