«Σημαντική νίκη, αλλά υπάρχει και δεύτερο ματς»

Χαμηλούς τόνους θέλησε να κρατήσει ο τεχνικός της Ζίμπρου Όλεγκ Κουμπάρεφ, ο οποίος ναι μεν είπε πως ήταν σπουδαία νίκη, αλλά αμέσως πρόσθεσε και το υπάρχει και η ρεβάνς.
Πηγή: gazzetta.gr
«Σημαντική νίκη, αλλά υπάρχει και δεύτερο ματς»

Αρχικά ο προπονητής τη Ζίμπρου μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου ανέφερε:

«Ήταν μία σημαντική νίκη για μας, αλλά υπάρχει και το δεύτερο παιχνίδι. Νομίζω όμως. Θα θέλαμε να βάλουμε δύο γκολ και τότε θα είχαμε καλύτερο σκορ για το δεύτερο παιχνίδι. Αν λάβουμε υπόψη μας και την δύναμη του αντιπάλου μας, το αποτέλεσμα είναι καλό, αλλά θα είναι δύσκολο και το δεύτερο παιχνίδι», είπε αρχικά ο Κουμπάρεφ και πρόσθεσε: «ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα και αυτό έπαιξε ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα, αλλά γενικά είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Δεν έχουμε συχνά το να υπάρχουν τέτοια παιχνίδια στην Μολδαβία και πολύ περισσότερο να έχουμε και τέτοια αποτελέσματα. Δεν έχει αλλάξει τίποτα μετά από αυτό το παιχνίδι όμως, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να είναι το φαβορί».

Για το εάν ήταν αυτή η πιο σημαντική νίκη της Ζίμπρου: «Είναι αλήθεια ότι η ομάδα μας δεν έχει φτάσει ποτέ τόσο ψηλά σε μία Ευρωπαϊκή διοργάνωση κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, υπάρχουν πιθανότητες και σίγουρα ελπίζουμε».

Διαβάστε ακόμη...