Αποφασίζει ο Λάζαρ!

Την τελική του απόφαση σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναμένεται να πάρει τις επόμενες ημέρες ο Κόστιν Λάζαρ, με αρκετές ομάδας να εξετάζουν την περίπτωσή του.
Πηγή: paokweb.gr
Αποφασίζει ο Λάζαρ!

Ο Κοστίν Λάζαρ βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στην Θεσσαλονίκη και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται να πάρει την απόφαση του για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, ο Ρουμάνος μέσος έχει προτάσεις από την Στεάουα, τον Ατρόμητο και άλλες δύο ομάδες της Super League, με την ομάδα του Περιστερίου να τον διεκδικεί περισσότερο τις τελευταίες ημέρες.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Λάζαρ έχει ρίξει πολύ τις οικονομικές του απαιτήσεις (περισσότερο από 50%), γεγονός που ελκύει πολλές ομάδες. Μέχρι σήμερα όμως το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ είναι μόνο φιλολογικό και δεν έχει υπάρξει επίσημη πρόταση, όπως αναφέρει η πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Στον Δικέφαλο ψάχνουν κάτι διαφορετικό, από τα χαρακτηριστικά του Ρουμάνου και δύσκολα θα προχωρήσουν σε νέα συνεργασία μαζί του, όπως σας είχε ενημερώσει και το PAOKweb (ΕΔΩ) και ο Ατρόμητος δείχνει περισσότερο ζεστός. Εκτός και αν ρίξει τόσο τις απαιτήσεις του και θεωρήσουν πως αξίζει να γίνει νέα κρούση.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η παρουσία του Ρουμάνου στην Θεσσαλονίκη, δείχνει κατά έναν μεγάλο βαθμό την προτίμηση του να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ελλάδα, έναντι ορισμένων προτάσεων που έφτασαν στα χέρια του ατζέντη του τις τελευταίες ημέρες από το εξωτερικό, ενώ απέρριψε προτάσεις ομάδων από την πατρίδα του.

Διαβάστε ακόμη...