Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ "θυμάται" τον Κομίνη

Ο Γιώργος Κομίνης θα είναι ο πρώτος Έλληνας διαιτητής που θα συναντήσει ο ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα των υποχρεώσεών του στο Πρωτάθλημα απέναντι στην Καλλονή.
Πηγή: paokfc.gr
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ "θυμάται" τον Κομίνη

Ο διαιτητής από την Θεσπρωτία θα διευθύνει αγώνα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα μετά από την σεζόν 20011/12 (ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 2-3 και ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 1-2 για το Κύπελλο), ενώ επιστρέφει σε ματς του Δικεφάλου μετά το περυσινό επεισοδιακό Άρης-ΠΑΟΚ 1-1 στο Κλεάνθης Βικελίδης, που έφερε σφοδρές αντιδράσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς το πρόσωπό του, αλλά και την ΚΕΔ.

Αυτό ήταν και το μοναδικό ματς του ΠΑΟΚ που “σφύριξε” ο Κομίνης πέρυσι. Παλιότερα (πέρα από τα δυο πρώτα του στην Τούμπα) έχει επίσης διευθύνει τα: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 0-2 (2011/12), Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 1-2 (2012/13), ενώ πέρυσι βρέθηκε ως τέταρτος διαιτητής στις αναμετρήσεις Πανθρακικός-ΠΑΟΚ, Ατρόμητος-ΠΑΟΚ και Ξάνθη-ΠΑΟΚ.

Βοηθοί του στην πρεμιέρα της Τούμπας θα είναι οι Κωνσταντίνος Ποντίκης (Πρέβεζας), Μαγιάννης Χρήστος (Άρτας), 4ος διαιτητής ο Γεράσιμος Ντίτσος (Πρέβεζας) και παρατηρητής διαιτησίας ο Αθανάσιος Βέλλιος (Ξάνθης).

Διαβάστε ακόμη...