Η επιστροφή της Θεοδώρας στην Τούμπα!

Έπειτα από αρκετό καιρό η μικρή Θεοδώρα θα επισκεφτεί και πάλι το γήπεδο της Τούμπας για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση μεταξύ ΠΑΟΚ και Καλλονής.
Πηγή: paokweb.gr
Η επιστροφή της Θεοδώρας στην Τούμπα!

Μια σημαντική παρουσία θα βρίσκεται στο γήπεδο της Τούμπας το απόγευμα της Κυριακής στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Καλλονή. Ο λόγος για την μικρή Θεοδώρα που δείχνει να είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση, παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Η μικρή Θεοδώρα όμως είχε ένα ισχυρό ''όπλο'' δίπλα της που την βοήθησε ιδιαίτερα. Ο λόγος για τον Πάμπλο Γκαρσία που από την στιγμή που έμαθε για το πρόβλημα του κοριτσιού, ήταν δίπλα της και μάλιστα επισκέφθηκαν μαζί το γήπεδο της Τούμπας. 11 μήνες μετά η Θεοδώρα θα πάρει ξανά ''γεύση'' από Τούμπα, αυτή την φορά σε πολύ καλύτερη ψυχολογική κατάσταση.

Μάλιστα η μητέρα της με ανάρτηση της στο Facebook ενημέρωσε για την άφιξη της μικρής στην Τούμπα, ενώ κάλεσε τον κόσμο σε μια συνάντηση σε γνωστή καφετέρια της Τούμπας.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Επιτέλους, μετά από 11 μήνες η Θεοδώρα μας και πάλι στην Τούμπα! Μπορεί να μας απαγορεύονται ακόμα πολλά πράγματα, αλλά ευτυχώς όχι αυτό!

Η Θεοδώρα με πρόσκληση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα παρευρεθεί στην Τούμπα στις 28-8-2014 και επειδή πολλοί δηλώσατε πως θέλετε να τη δείτε από κοντά, από νωρίς θα είναι στο καφέ Τούμπα».

Διαβάστε ακόμη...