Η Εθνική, ο ΠΑΟΚ και η Κανάριας

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης τονίζει πως η Εθνική ομάδα δεν έχει δείξει ακόμη τις δυνατότητές της, υπογραμμίζει πως ο ΠΑΟΚ έκανε πολύ καλές μεταγραφές και αναφέρει τι στόχους έχει στην Κανάριας.
Πηγή: contra.gr
Η Εθνική, ο ΠΑΟΚ και η Κανάριας

Μετά την τρίτη θέση με τον ΠΑΟΚ, "ήρθε" η κλήση του στην Εθνική ομάδα αλλά και η μεταγραφή του στην ισπανική Κανάριας. Γενικώς με εξαίρεση τον τραυματισμό του στο διάστημα της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος (σ.σ. την δεύτερη μέρα που βρισκόταν στην προετοιμασία της Εθνικής, του παρουσιάστηκε πρόβλημα στους κοιλιακούς), τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ καλά για τον Μιχάλη Τσαϊρέλη στον οποίοι απευθυνθήκαμε για να μας μιλήσει για την Εθνική, τον ΠΑΟΚ και την Κανάριας.

"Σίγουρα είναι το καλύτερό μου καλοκαίρι, όπως και τα τελευταία δύο χρόνια. Ημουν τυχερός και άτυχος σε ό,τι αφορά την κλήση μου στην Εθνική γιατί τραυματίστηκα κατευθείαν. Ολα όμως πιστεύω πως γίνονται για κάποιο λόγο, ίσως έγινε για καλό", μας είπε ο Τσαϊρέλης ο οποίος αναφορικά με την μεταγραφή του στην Κανάριας, τόνισε: "Η αλήθεια είναι πως το σκεφτόμουν πως ήθελα να δοκιμάσω τις δυνατότητες μου στη Ισπανία. Μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία μέσω του ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσω να δείξω τις δυνατότητές μου σε κάτι καινούριο".

Για τους στόχους του με την ισπανική ομάδα (από σήμερα ο ίδιος θα βρίσκεται στην Ισπανία), τόνισε: "Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι στην ομάδα να μείνουν ικανοποιημένοι από μένα και από εκεί και πέρα φυσικά να έχει μια καλή πορεία η ομάδα".

"Είμαι αισιόδοξος για την Εθνική..."

Η συζήτησή μας έφτασε και στην Εθνική, για την οποία ο Τσαϊρέλης είναι αισιόδοξος. "Ακόμη δεν έχει δείξει το τι μπορεί να κάνει. Πολλοί παίκτες ήρθαν από γεμάτες χρονιές, είχαν πολλά ματς και ήταν κουρασμένοι και θα έλεγα πως όταν ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια η ομάδα θα εμφανιστεί πολύ έτοιμη. Είμαι αισιόδοξος για την Εθνική γιατί είδα το πώς δουλεύει η ομάδα και είδα την φιλοσοφία που έχει ο προπονητής".

Πάμε και στο "κεφάλαιο" ΠΑΟΚ... Ο Τσαϊρέλης δεν αποκλείει μελλοντικά να ξαναπαίξει στον "Δικέφαλο" και δεν ξεχνά τα όσα του προσέφερε ο "Δικέφαλος": "Αχάριστοι δεν είμαστε... Ο ΠΑΟΚ μου έδωσε πράγματα που δεν μου έδωσαν άλλες ομάδες. Φυσικά έχω καλή σχέση με τους ανθρώπους που είναι στον ΠΑΟΚ. Βοηθήθηκα από τον προπονητή αλλά και βοήθησα. Στο μέλλον γιατί όχι να μην παίξω ξανά στον ΠΑΟΚ...".

"Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν κάνει ένα δυνατό σύνολο"

Ο Ελληνας φόργουορντ σχολίασε με θετικό τρόπο τις μεταγραφικές κινήσεις του "Δικεφάλου": "Δεν περίμενα ο ΠΑΟΚ να κάνει τόσες καλές κινήσεις. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν κάνει ένα δυνατό σύνολο και η ομάδα πήρε πολύ καλούς παίκτες που τους αντιμετωπίσαμε τα τελευταία δύο χρόνια. Από εκεί και πέρα ο κ. Μαρκόπουλος θα βάλει την πινελιά του για να φτιαχτεί ένα καλό σύνολο".

Σχετικά με το αν ο φετινός ΠΑΟΚ θα είναι καλύτερος του περσινού όπως πιστεύουν στον "Δικέφαλο", απάντησε: "Θα το δούμε όταν ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια, τώρα δεν μπορούμε να πούμε κάτι τέτοιο. Πολλές ομάδες έχουν πάρει καλούς παίκτες αλλά δεν έκαναν κάτι. Αυτό πάντως πιστεύω πως δεν θα γίνει στον ΠΑΟΚ. Μακάρι ο ΠΑΟΚ να πάει καλύτερα από πέρυσι".

Διαβάστε ακόμη...