Ξεπέρασαν τα 300

Συνεχίζεται με πιο εντατικούς ρυθμούς και περισσότερα σημεία πώλησης η διάθεση των καρτών φιλάθλου.
Πηγή: paok24.com
Ξεπέρασαν τα 300

Όπως τονίζουν στελέχη της διοίκησης στο PAOK24, μέχρι στιγμής έχουν πουληθεί περισσότερες από 300 κάρτες φιλάθλου, γεγονός που αυτόματα καθιστά επιτυχημένη την κίνηση του Ερασιτέχνη να εκδώσει κοινό εισιτήριο διαρκείας, καθώς πέρσι, όλα τα τμήματα μαζί είχαν διαθέσει λιγότερες κάρτες.

Κάθε κάρτα, που εξασφαλίζει ελεύθερη είσοδο στους εντός έδρας αγώνες για χάντμπολ, βόλεϊ, πόλο, γυναικείο χάντμπολ, γυναικείο μπάσκετ και γυναικείο ποδόσφαιρο, κοστίζει 30 ευρώ και δίνεται ως δώρο ένα t-shirt με το έμβλημα του ΠΑΟΚ.

Σύντομα θα υπάρξουν και διάφορες δράσεις, όπως σταντ πώλησης έξω από την Τούμπα στους ποδοσφαιρικούς αγώνες του ΠΑΟΚ, αρχής γενομένης στον αγώνα με τη Ζίμπρου, αλλά και εξορμήσεις στη Βόρειο Ελλάδα με αφορμή τους φιλικούς αγώνες που θα δώσουν τα τμήματα του συλλόγου.

Μέχρι στιγμής τα σημεία πώλησης είναι τα εξής:

· * Γραφεία Α.Σ. ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας

· * Μπουτίκ ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο PAOKSportsArena(από το πρωί της Παρασκευής 22 Αυγούστου)

· * Κατάστημα – Ίωνος Δραγούμη 50 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

· * Κατάστημα – Βαλαωρίτου 33 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

· * Καφέ «Μαύρος Γάτος» στη Νεάπολη, Βουλγαροκτόνου 1

· * Καφέ «Σταυροδρόμι» στις Συκιές. Επταπυργίου 96

· * Εγκαταστάσεις ακαδημίας ποδοσφαίρου «Λέοντες», Ευκαρπία, τηλ.:2310-663556.

Για τους φίλους του ΠΑΟΚ από όλες τις άλλες πόλεις της Ελλάδας, καθώς και για το εξωτερικό υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής της κάρτας φιλάθλου και του t-shirt μέσω υπηρεσίας κούριερ. Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και ο τραπεζικός λογαριασμός που μπορούν να καταθέτουν τα χρήματα οι φίλαθλοι, δίνονται τηλεφωνικά από τον Α.Σ. ΠΑΟΚ στο 2310 988-000.

Διαβάστε ακόμη...