Σαν σήμερα, Στόχ-ευε στα αστέρια! (video)

Σαν σήμερα ο ΠΑΟΚ έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση στους ομίλους του Champions League καθώς κατάφερε να φύγει αήττητος από τη «Φέλτινς Αρίνα» με την ισοπαλία 1-1 που απέσπασε κόντρα στη Σάλκε.
Πηγή: paokweb.gr
Σαν σήμερα, Στόχ-ευε στα αστέρια! (video)

Ο κεραυνός του Μίροσλαβ Στοχ, που τίναξε τα δίχτυα της Σάλκε, έφερε στα χέρια των παικτών του ΠΑΟΚ το σεντόνι του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο, στην Τούμπα οι "ασπρόμαυροι" δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευθούν το «χρυσό» 1-1 που πήραν παλικαρίσια στο Γκεζελκίρχεν, χάνοντας το εισιτήριο για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του κόσμου.

Δείτε το γκολ του Στοχ που αποτελεί την πιο όμορφη αγωνιστική στιγμή για τον ΠΑΟΚ το 2013:

Τούμπα... έκαναν το Βέλτινς Αρένα οι φίλοι του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στο Γκεζελκίρχεν, καθώς στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα εκείνοι ήταν που ακούγονταν σε ακόμη μια σπουδαία ευρωπαϊκή βραδιά.

ΣΑΛΚΕ (Κέλερ): Χίλντεμπραντ, Χοβέντες, Ουτσίντα, Φουκς, Ματίπ, Μέγιερ (69' Κλέμενς), Ντράξλερ, Χέγκερ (78' Γκορέτζκα), Τζόουνς, Φαρφάν (87' λ. τρ. Πούκι), Σαλάι.

ΠΑΟΚ (Στέφενς): Χακόμπο, Λίνο, Κίτσιου, Κατσουράνης, Τζιόλης, Λάζαρ, Λόρενς (62' λ. τρ. Κάτσε), Στοχ, Λούκας (90'+ Ολίσε), Σαλπιγγίδης (62' Αθανασιάδης).

Διαβάστε ακόμη...