Ο κόσμος στηρίζει Άγγελο

Η απόφαση του Άγγελου Αναστασιάδη να αποκλείσει τους Μιγκέλ Βίτορ και Γιώργο Τζαβέλλα έχει στήριξη από την πλειοψηφία του κόσμου. Πουθενά δεν φαίνεται η ΠΑΕ.
Πηγή: paokweb.gr
Ο κόσμος στηρίζει Άγγελο

Πριν ξεκινήσει και επίσημα η αγωνιστική σεζόν, στον ΠΑΟΚ δημιουργήθηκε ξανά θέμα, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια. Τείνει να γίνει παράδοση φαίνεται...

Οι Μιγκέλ Βίτορ και Γιώργος Τζαβέλλας υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα και ακολούθησε ο αποκλεισμός τους από την αποστολή για τον ευρωπαϊκό αγώνα εναντίον της Ζίμπρου. Αν και με τον Τζαβέλλα το θέμα δεν αναμένεται να έχει συνέχεια μετά την συγνώμη που ζήτησε, δεν συνέβη το ίδιο με τον Βίτορ που εμφανίζει τάσεις φυγής.

Ο κόσμος παρότι γνωρίζει πως το ρόστερ είναι αδύναμο αγωνιστικά και αυτές οι απουσίες σίγουρα είναι σημαντικές, απαιτεί πειθαρχία. Γνωρίζει πλέον πως αν δεν υπάρχει αυτή και ο καθένας κάνει ό,τι θέλει και του έρχεται στο μυαλό, χωρίς να σέβεται κανέναν και τίποτα, τότε άλλη μία χρονιά θα είναι χαμένη πριν ξεκινήσει. Αυτό συμβαίνει παντού, σε όλους τους τομείς της ζωής.

Επίσης για την εικόνα που παρουσιάζει το ρόστερ και το μη βάθος στις επιλογές, αποκλειστική ευθύνη φέρει η διοίκηση και φυσικά ο Ιβάν Σαββίδης που πλέον ''στάζει'' το χρήμα με το σταγονόμετρο, με αποτέλεσμα μεταγραφές να μη γίνονται. Τουλάχιστον αυτές που θα έπρεπε να έχουν γίνει ΠΡΟΧΤΕΣ! Μικρότερη ευθύνη έχει και ο προπονητής, που ζητάει με έμμεσο τρόπο κάτι που είναι εμφανές σε όλους.

Διαβάστε ακόμη...