Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και ΑΝΑΔΟΜΩ συνεχίζουν την συνεργασία τους

Η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας της με μία από τις μεγαλύτερες και ταχεία αναπτυσσόμενες Τεχνικές Εταιρίες, την «ΑΝΑΔΟΜΩ Ο.Ε.», με έδρα την Αγίας Σοφίας 18 στη Θεσσαλονίκη, η οποία συμμετέχει στο Χορηγικό Πρόγραμμα της ομάδας μας για δεύτερη (2η) συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο.
Πηγή: paokbc.gr
Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και ΑΝΑΔΟΜΩ συνεχίζουν την συνεργασία τους

Ο Υπεύθυνος Marketing & Εμπορικής Ανάπτυξης της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. κ. Στύλας Κωνσταντίνος δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεχίζουμε την συνεργασία μας με μια εταιρεία που επενδύει σε καινοτόμες και άκρως ανταγωνιστικές υπηρεσίες. Η συμφωνία μας θα έχει πολλαπλά οφέλη και για τις δυο πλευρές».

Ο C.E.O. της «ΑΝΑΔΟΜΩ Ο.Ε.», κ. Κωνσταντινίδης Θ. Νίκος δήλωσε για την συνεργασία: «Αναγνωρίζοντας τον αγώνα που κάνει η Διοίκηση της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. στηρίζουμε και επιστρέφουμε με την μορφή χορηγίας, ένα μικρό ανταποδοτικό για όλες τις χαρές και τις συγκινήσεις που μας έχει προσφέρει και συνεχίζει να κάνει μέχρι σήμερα. Το όραμα μας σαν εταιρία είναι να μπορεί και η τελευταία επιχείρηση στην Ελλάδα να χρησιμοποιεί τις υψηλής ποιότητας παροχές συμβουλευτικών υπηρεσιών προκειμένου να διασφαλίσει την βιωσιμότητα αλλά και την ανάπτυξή της. Για τον λόγο αυτό η διοίκηση δεσμεύεται να παρέχει οικονομική και γρήγορη εξυπηρέτηση. Με άριστη γνώση του νομοθετικού πλαισίου, συνεχή κατάρτιση αλλά και μεγάλη εμπειρία, δύναται να εξυπηρετήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες με υπηρεσίες "one stop", υπηρεσίες μηχανικών, από την πιο απλή άδεια-μελέτη μέχρι την πιο πολύπλοκη κατασκευή, αλλά και υπηρεσίες "turn key" (μελέτη-άδεια-κατασκευή) στην παράδοση του έργου».

Παρουσίαση της «ΑΝΑΔΟΜΩ Ο.Ε.»
Η εταιρία ιδρύθηκε το 1993 υπό την μορφή ατομικής επιχείρησης για να λάβει την τελική της νομική μορφή το 2003. Η ΑΝΑΔΟΜΩ Ο.Ε. είναι κάτοχος του Πιστοποιητικού Διασφάλισης Ποιότητας BS EN ISO 9001:2008. Η Πολιτική Ποιότητας της εταιρίας παραμένει σταθερή και σε αυτήν βασίζεται η εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας. Η διοίκηση δεσμεύεται για την εφαρμογή των νομοθετικών και κανονιστικών απαιτήσεων που διέπουν τις δραστηριότητες της εταιρίας. Η ανωτέρω πολιτική είναι γνωστή και εφαρμόζεται από το σύνολο του προσωπικού της εταιρίας.

Στοιχεία επικοινωνίας: Αγίας Σοφίας 18, Τ.Κ. 54622. Tηλ. 2311241508-7. Φαξ: 2311241408. Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected]. Ιστοσελίδα: www.anadomo.gr»

Διαβάστε ακόμη...