«Όλοι να σέβονται τις αποφάσεις του προπονητή»

Ο παλαίμαχος αμυντικός του ΠΑΟΚ Διονύσης Χασιώτης φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis, σχολιάζοντας τα περιστατικά με Βίτορ και Τζαβέλλα, ενώ παράλληλα στάθηκε και στην εικόνα του ΠΑΟΚ.
Πηγή: metrosport.gr
«Όλοι να σέβονται τις αποφάσεις του προπονητή»

Αναλυτικά:

«Σήμερα άκουσα για το περιστατικό. Αν έγινε κάτι που δεν ήταν σωστό, καλά έκανε και τιμώρησε αυτήν την συμπεριφορά, αποκλείοντάς τους από την αποστολή. Η ομάδα πρέπει να έχει αρχές και όλοι πρέπει να σέβονται την ομάδα και τις αποφάσεις του προπονητή.

Για το αν θυμάται ανάλογα περιστατικά με προπονητή τον Άγγελο: «Τόσο τραβηγμένα όχι. Ίσως και να έγινε κάτι αλλά δεν το θυμάμαι. Ο Άγγελος επιθυμεί πειθαρχία και σοβαρότητα. Όλοι οι προπονητές τα θέλουν αυτά, αλλά κάποιοι δεν τα επιβάλλουν και αφήνουν περιστατικά να περάσουν έτσι. Έιχα προπονητές που δεν λειτουργούσαν με τόσο μεγάλη πειθαρχία προς όφελος της ομάδας. Ο κάθε προπονητής έχει το δικό του πιστεύω. Ο Άγγελος δεν θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα, θέλει να κρατήσει τις ισορροπίες και να λειτουργήσει η ομάδα, όπως θέλει αυτός».

Για την εικόνα που έχει για τον ΠΑΟΚ: «Έχει αποδυναμωθεί σε σχέση με πέρσι. Εφυγαν ποιοτικοί παίκτες, αλλά ο Άγγελος θα προσπαθήσει να φτιάξει ένα καλό σύνολο, για να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί στο πρωτάθλημα».

Για το ματς με τη Ζίμπρου: «Ό, τι και να είναι η Ζίμπρου δεν παύει το ματς να κρύβει παγίδες. Είναι το πρώτο επίσημο ματς και δεν ξέρουμε πως θα εμφανιστεί η ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...