Πόσο άλλαξες...

Η φετινή χρονιά για τον ΠΑΟΚ έχει σημαντικές διαφορές με την περσινή, με την κυρίαρχη διαφοροποίηση να εστιάζεται στο ρόστερ του "Δικεφάλου".
Πηγή: paok24.com
Πόσο άλλαξες...

Η διαφορετική πολιτική που επικρατεί όσον αφορά στη μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ το φετινό καλοκαίρι, σε συνδυασμό με τις εκκαθαρίσεις που πραγματοποιήθηκαν στο ρόστερ της περσινής σεζόν, έχουν ως αποτέλεσμα ο "Δικέφαλος" να ξεκινάει ουσιαστικά και φέτος από το μηδέν με βασικό του στόχο το "χτίσιμο" μίας ομάδας για τα επόμενα χρόνια.

Οι αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ του "Δικεφάλου" μπορούν να γίνουν αντιληπτές και αν συγκρίνει κανείς το τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΠΑΟΚ την περσινή σεζόν με τον αυριανό αγώνα κόντρα στη Ζίμπρου.

Οι "ασπρόμαυροι" στο τελευταίο περσινό τους ραντεβού στην Ευρώπη αντιμετώπισαν την Μπενφίκα στην Πορτογαλία, με τους Γλύκο, Μαντούρο, Κάτσε, Κίτσιου και Αθανασιάδη που βρίσκονται και στο φετινό ρόστερ να ξεκινούν σε εκείνη την αναμέτρηση στη βασική ενδεκάδα και τους Σκόνδρα και Τζαβέλλα να βρίσκονται στον πάγκο.

Από τους παραπάνω επτά παίκτες που αγωνίστηκαν στον τελευταίο ευρωπαϊκό αγώνα του ΠΑΟΚ πέρυσι και έχουν απομείνει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ από τη σεζόν 2013-2014, οι έξι βρίσκονται στα πλάνα του Αναστασιάδη για το αυριανό παιχνίδι με τη Ζίμπρου, καθώς ο Τζαβέλλας αποκλείστηκε από την αποστολή λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Ο ΠΑΟΚ στη σεζόν που ξεκινάει αύριο έχει ως πρώτο μέλημα του την ομοιογένεια, με τη νίκη κόντρα στη Ζίμπρου αύριο, η οποία θα του δώσει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους του Europa League, να αποτελεί αναμφισβήτητα μονόδρομο για τον "Δικέφαλο".

Διαβάστε ακόμη...