Ο αποκλεισμός των απείθαρχων και ο κίνδυνος

Εντύπωση προκαλεί ο αποκλεισμός του Γιώργου Τζαβέλλα και Μιγκέλ Βίτορ, με το που έγινε γνωστό. Η πειθαρχία του Αναστασιάδη και ο κίνδυνος.
Πηγή: paokweb.gr
Ο αποκλεισμός των απείθαρχων και ο κίνδυνος

Ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι γνωστός λάτρης της πειθαρχίας και δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Οι Μιγκέλ Βίτορ και Γιώργος Τζαβέλλας όπως ενημέρωσε και η ΠΑΕ έμειναν εκτός αποστολής στο πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα του ΠΑΟΚ στην Μολδαβία εναντίον της Ζίμπρου. Ο λόγος είναι πως έπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα στην προπόνηση της Δευτέρας (18/8).

Φυσικά η πειθαρχία είναι το Α και το Ω σε μία ομάδα και χωρίς αυτήν δεν μπορείς να καταφέρεις τίποτα. Αυτό έχει αποδεχτεί και όταν αυτή δεν υπάρχει, αποτυγχάνεις στα πάντα. Στο ρόστερ όμως δεν υπάρχουν αρκετοί παίκτες με μεγάλη εμπειρία και σε συνδυασμό με την έλλειψη αξιόπιστων λύσεων, μένει να φανεί τι θα γίνει.

Το πιθανότερο είναι να δούμε στα στόπερ τον Κατσικά και τον Σκόνδρα και στα αριστερά τον Ρατ. Ο αποκλεισμός των δυο είναι υψηλού ρίσκου και εφόσον δεν βγουν τα αγωνιστικά σχέδια στο παιχνίδι και χρειαστεί ο προπονητής κάτι διαφορετικό έστω και από τον πάγκο, θα πρέπει να ανακαλύψει λύσεις.

Το σίγουρο είναι πως έχει δημιουργηθεί θέμα από νωρίς πριν ξεκινήσει επίσημα η σεζόν, με δυο ποδοσφαιριστές που έχουν την δυνατότητα να αγωνιστούν στην βασική ενδεκάδα και να προσφέρουν σημαντικά. Την στιγμή που μέχρι πρόσφατα έβγαινε οικογενειακό κλίμα. Στα θετικά είναι πως η δυναμικόττα της αντιπάλου δεν φοβίζει, όμως πάντα χρειάζεται προσοχή.

Διαβάστε ακόμη...