Πρώην του ΠΑΟΚ στα... αζήτητα

Παραμένουν ελεύθεροι Λάζαρ, Κατσουράνης, Γεωργιάδης και Γκσπούρνινγκ. Για ποιους έχουν δείξει ενδιαφέρον.
Πηγή: paokweb.gr
Πρώην του ΠΑΟΚ στα... αζήτητα

Ο Κώστας Κατσουράνης δεν ανανέωσε με τον ΠΑΟΚ, έμεινε ελεύθερος και σχεδόν όλη την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, περιμένει να δει τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του ώστε να συνεχίσει την καριέρα του.

Ενδιαφέρον έχει δείξει ο Ατρόμητος ωστόσο αποκλείστηκε στα προκριματικά του Europa League από τη Σαράγεβο και δεν μπορεί να του παρουσιάσει το δέλεαρ της Ευρώπης που σίγουρα θα ήταν πλεονέκτημα στις διαπραγματεύσεις. Η εκτίμηση του Γιώργου Παράσχου είναι δεδομένη, δεν έχει προχωρήσει όμως η όλη υπόθεση μέχρι στιγμής.

Επίσης υπήρξε σύμφωνα με δημοσιεύματα και ενδιαφέρον από την ισπανική Λεβάντε, χωρίς όμως να έχει δοθεί συνέχεια. Ο Έλληνας διεθνής που ''κοιτάει'' και προς την ΑΕΚ. Η Ένωση ωστόσο δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα, ενώ υπήρξαν και κάποιες αντιδράσεις σε αυτό το ενδεχόμενο.

Ελεύθεροι παραμένουν και οι Κοστίν Λάζαρ, Γιώργος Γεωργιάδης και Μίκαελ Γκσπούρνινγκ. Ο Λάζαρ έκανε πολύ μέτρια σεζόν στον ΠΑΟΚ και έδειξαν ενδιαφέρον κυρίως ομάδες από την Ρουμανία ωστόσο τις αρνήθηκε, με σκοπό να συνεχίσει στο εξωτερικό. Με την τακτική που ακολουθεί έχει χάσει την θέση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, με τον προπονητή του να μην το καλεί για το παιχνίδι με την Ελλάδα.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης που θεωρούνταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες ούτε στο ελάχιστο. Ήταν γνωστό πως θα αποχωρήσει το καλοκαίρι, με τον Παναιτωλικό και την Ξάνθη να δείχνουν ένα φιλολογικό ενδιαφέρον αρχικά και τίποτα περισσότερο. Μέχρι στιγμής δεν έχει βρει κάτι.

Ο Μίκαελ Γκσπούρνινγκ επέστρεψε στην Ευρώπη και την Ελλάδα έπειτα από το πέρασμά του στην Αμερική. Δεν έπεισε πως αξίζει να παραμείνει, έμεινε ελεύθερος και δεν έχει καταφέρει να κλείσει κάπου. Στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό πήρε μία και μοναδική ευκαιρία, δεν θύμισε σε τίποτα όμως τον τερματοφύλακα που είχαμε γνωρίσει όταν αγωνιζόταν στην Ξάνθη.

Η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει στο τέλος της και πλέον ο χρόνος πιέζει και τους ποδοσφαιριστές, με τον κίνδυνο να μείνουν χωρίς ομάδα να είναι ορατός.

Διαβάστε ακόμη...