"Ο Λάνγκφορντ θα είναι σημαντικό γρανάζι"

Ο Αλέξης Κυρίτσης, που είχε συμπαίκτη στον Πανιώνιο τον Κέβιν Λάνγκφορντ, μιλάει με πολύ καλά λόγια για τον νέο Αμερικανό του ΠΑΟΚ και θεωρεί πως μπορεί να προσφέρει πολλά.
Πηγή: sport24.gr
"Ο Λάνγκφορντ θα είναι σημαντικό γρανάζι"

Ο Κέβιν Λάνγκφορντ έχει την αποστολή να δώσει... ποιότητα στον ΠΑΟΚ κοντά στο καλάθι. Απευθυνθήκαμε στον Αλέξη Κυρίτση για να μας μιλήσει για τον νέο Αμερικανό του "Δικεφάλου", τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά αφού τον είχε συμπαίκτη στον Πανιώνιο.

"Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, έχει καλό χαρακτήρα και θα βοηθήσει εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών. Εχει την δυνατότητα να προσφέρει πολύ κάτω από το καλάθι, μπορεί να παίξει τόσο με πρόσωπο όσο και με πλάτη και πιστεύω πως είναι αξιόπιστος για το παιχνίδι κοντά στη ρακέτα", μας είπε αρχικά ο Κυρίτσης.

Οσο για το δυνατό σημείο του νέου παίκτη του ΠΑΟΚ; "Επιθετικά είναι πολύ αποτελεσματικός, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στον αντίπαλο φορτώνοντας τον με φάουλ αλλά και σουτάροντας από την περιφέρεια". Ο Κυρίτσης εκτιμά πως ο Αμερικανός μπορεί να βοηθήσει και αμυντικά... "Είναι αξιόπιστος στην άμυνα. Είναι καλός σοβαρός και ολοκληρωμένος παίκτης και μπορεί να βοηθήσει τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά".

Στον ΠΑΟΚ θέλουν την βοήθεια του Αμερικανού στο "4" αλλά και στο "5" και ο 32χρονος καλαθοσφαιριστής τονίζει πως... "μπορεί να παίξει τόσο στο «4» αλλά και στο «5» με κοντά σχήματα". Ο Λάνγκφορντ, σύμφωνα με τον Ελληνα γκαρντ, μπορεί να έχει έναν σημαντικό ρόλο στον ΠΑΟΚ. "Είναι ένας Αμερικανός που μπορεί να βγει μπροστά μαζί με άλλους παίκτες και πιστεύω πως θα είναι ένα σημαντικό γρανάζι για τον ΠΑΟΚ".

Τέλος, ρωτήσαμε τον Κυρίτση για το αν συμφωνεί με την άποψη πολλών ότι ο ΠΑΟΚ είναι το μεγάλο φαβορί για την τρίτη θέση του πρωταθλήματος. "Εγώ συμφωνώ πως ο ΠΑΟΚ θα παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο αλλά δεν μπορούμε ακόμη να ξέρουμε τι θα γίνει γιατί πολλές ομάδες δεν έχουν ολοκληρώσει το ρόστερ τους. Ο ΠΑΟΚ, πάντως, έχει θέσει μια σοβαρή υποψηφιότητα για την τρίτη θέση, όπως άλλωστε αυτό κάνει κάθε χρονιά", απάντησε.

Διαβάστε ακόμη...