Τους είπε ότι έχει πρόταση και δεν τον πίστεψαν

Έχει ένα μικρό παρασκήνιο η υπόθεση του Τζαμέλ Αμπντούν, που βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ που όλα δείχνουν πως θα προχωρήσει αυτή την σπουδαία μεταγραφή. Ο Αμπντούν λοιπόν, είχε μυριστεί καιρό τώρα τα προβλήματα που υπάρχουν στην Νότιγχμαμ Φόρεστ.
Πηγή: metrosport.gr
Τους είπε ότι έχει πρόταση και δεν τον πίστεψαν

Ο Μπίλι Ντέιβιτς δεν τον θέλει για τους δικούς του λόγους και ο Αλγερινός ήθελε να προετοιμάσει το έδαφος για να επιστρέψει στην Super League. Όπως ήταν λογικό, απευθύνθηκε στον Ολυμπιακό, όπου αγωνιζόταν, γνωρίζοντας πως ψάχνει παίκτη στην θέση του. Πριν αποκτηθεί φυσικά ο Αφελάι. Ο Μίτσελ όμως δεν ήθελε καν να ακούσει για τον Αμπντούν, καθώς είχαν σοβαρό πρόβλημα στις μεταξύ τους σχέσεις λίγο πριν αποχωρήσει πέρυσι το καλοκαίρι.

Όταν ο Αλγερινός έμαθε για την στάση του Ισπανού προπονητή, «έπαιξε» ίσως το τελευταίο του χαρτί, τονίζοντας πως έχει ήδη πρόταση από τον ΠΑΟΚ και αν επιστρέψει στην Ελλάδα θα το κάνει για να φορέσει την φανέλα του Δικεφάλου. Στον Ολυμπιακό δεν πίστεψαν τον Αμπντούν, καθώς θεωρούσαν πως απλώς έβγαλε από το μυαλό του την πρόταση αυτή για να τους. δελεάσει. Τελικά ο Αμπντούν και αλήθεια έλεγε και ένα κίνητρο παραπάνω θα έχει πλέον στα παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, αν τελικά υπογράψει στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...