Στην Φόρεστ… κλαίνε τα λεφτά τους!

Πάνω από 7 εκατομμύρια ευρώ κόστισε στη Νότιγχαμ το δίδυμο «Τζιμπούρο – Αμπντούν»! Στην Φόρεστ... κλαίνε τα λεφτά τους και περισσότερο ο ιδιοκτήτης, Φαουάζ Αλ Χασαουί, ο οποίος πίστεψε και έφερε στην ομάδα τους δύο Αλγερινούς.
Πηγή: thessports.gr
Στην Φόρεστ… κλαίνε τα λεφτά τους!

Σε μια ανάλυση που έκανε η Nottingham Post κατέληξε στο υπέρογκο ποσό για δύο ποδοσφαιριστές που δεν έμειναν ούτε ένα χρόνο στη Φόρεστ και πέρσι είχαν τα δύο υψηλότερα συμβόλαια.

Το δίδυμο Τζιμπούρ – Αμπντούν παρουσιάζεται και χαρακτηρίζεται «ωρολογιακή βόμβα» για τα αποδυτήρια της ομάδας, γεγονός που οδήγησε τον Στιούαρτ Πιρς να μην τους υπολογίζει, όπως διαβάσατε από χτες στο Thessports.

Ο Ράφικ Τζιμπούρ πήρε 900.000 ευρώ για να λύσει το συμβόλαιο του με την Νότιγχαμ και να καταλήξει με 400.000 ευρώ στον ΑΠΟΕΛ του Γιώργου Δώνη, την ώρα που η ετήσια αμοιβή του από την αγγλική ομάδα άγγιζε το 1,5 εκατομμύριο!

«Είναι μια αλγερινή τραγωδία για τον σύλλογο» ήταν η απάντηση του Πιρς όταν ρωτήθηκε για τους δύο ποδοσφαιριστές! Τώρα, μετά τον Τζιμπούρ, ήρθε η ώρα να του αδειάσει τη γωνιά και ο Αμπντούν, μόνο που για να γίνει αυτό θα πρέπει να αποζημιωθεί με ένα ποσό κοντά στις 700.000 ευρώ, καθώς το συμβόλαιο του είναι γύρω στο 1 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο.

Αυτό επιδιώκει να πετύχει μέσα από διαπραγματεύσεις ο μάνατζερ του Αμπντούν και μόνον αν η Νότιγχαμ δεχθεί την υψηλή αποζημίωση θα τον αφήσει ελεύθερο για να έρθει στον ΠΑΟΚ.

Και φυσικά όχι με 1 εκατομμύριο, αλλά με πολύ λιγότερα (γύρω στις 300-400 χιλιάδες το χρόνο) χρήματα...

Διαβάστε ακόμη...