Το σχέδιο Ιβάν-Αγγελίδη

«Όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος», λέει μία ρήση του ελληνικού λαού που αυτή την περίοδο βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: metrosport.gr
Το σχέδιο Ιβάν-Αγγελίδη

Ο Ιβάν Σαββίδης σχεδιάζει πράγματα που δεν τα γνωρίζει κανείς άλλος πέρα από τον Ιάκωβο Αγγελίδη κι όσο περνάνε οι μέρες και ο Κύπριος δικηγόρος μπαίνει πιο δυναμικά στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ, αυτό θα φαίνεται πιο καθαρά.

Ορισμένοι πιστεύουν ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ απλά πιέστηκε και οδηγήθηκε στην απόφαση να προσλάβει ένα στέλεχος για να του δώσει ρόλο προέδρου, όμως, η αλήθεια είναι διαφορετική. Όλο το προηγούμενο διάστημα, ο Σαββίδης συνέλεγε πληροφορίες για τα πάντα μέσα στο σύλλογο και από τα συμπεράσματα που έβγαλε, κατέληξε στο τι χρειάζεται για να προχωρήσει η επένδυσή του στον ΠΑΟΚ. Με τον Αγγελίδη έχει συζητήσει πολλά που δεν τα γνωρίζει ούτε ο Ζήσης Βρύζας. Ο νέος πρόεδρος ήρθε "διαβασμένος" στην Θεσσαλονίκη και πλέον ορισμένα από αυτά που γνώριζε τα επιβεβαιώνει και μέσα από την καθημερινότητα.

Ας περιμένει, λοιπόν, ο κόσμος εκπλήξεις από τον Σαββίδη και τον Αγγελίδη κι ας είναι ανοιχτός στο να δέχεται διάφορες πληροφορίες και ερεθίσματα πριν διαμορφώσει άποψη για το τι ακριβώς σημαίνει η αλλαγή σκυτάλης στην προεδρία του συλλόγου.

Ειδικά, αυτοί που δεν το έχουν σε τίποτα να λοιδορούν τον Σαββίδη, θα εκτεθούν...

Διαβάστε ακόμη...