«Δύο προσθήκες»!

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Νίκος Αλαβάντας, φιλοξενήθηκε στον Αrena FM 89,4 και μίλησε για τον "Δικέφαλο" και τις προσθήκες που πρέπει να κάνει η ομάδα.
Πηγή: arenafm.gr
«Δύο προσθήκες»!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Αλαβάντας:

Για την εικόνα που έχει δώσει ο ΠΑΟΚ:

"Είδα τα φιλικά παιχνίδια. Όσο πλησιάζουμε στην έναρξη των επίσημων αγώνων ο προπονητής θα πρέπει να έχει καταλήξει σε ένα σχήμα. Δοκίμασε όλους τους νέους όμως πρέπει να οριστικοποιήσει στο σχήμα. Πρέπει να υπάρξουν για εμένα κάποιες προσθήκες. Αν είναι να δουλέψει ο Αναστασιάδης με τα νέα παιδιά πρέπει να βγει το προεδρείο και να πει οτι δεν θα κάνουμε τίποτα φέτος και θα περιμένουμε τρία – τέσσερα χρόνια. Με αυτή την ομάδα δεν μπορούμε κύπελλο η πρωτάθλημα. Αν θέλουμε να προχωρήσουμε στην Ευρώπη η να χτυπήσουμε τον Ολυμπιακό θέλει τουλάχιστον ένα έμπειρο δεκάρι και ένα έμπειρο στόπερ".

Για την πρόκριση του Αστέρα επί της Μάιντζ:

"Ο Αστέρας μου άρεσε και στην Γερμανία, έδειξε πολύ καλά στοιχεία όμως εδώ περίμενα πως οι Γερμανοί θα είναι διαφορετικοί. Είδαμε έναν Αστέρα διαφορετικό, το ήθελε και τα κατάφερε. Θα είναι πολύ δυνατός μέσα στην έδρα του φέτος".

Για τις εμπειρίες που είχε από Γερμανικές ομάδες:

"Με Γερμανικές ομάδες είχαμε παίξει με την Μπάγερν και την Άιντραχτ. Επίσης θυμάμαι ένα φιλικό με την Ντόρτμουντ. Για εμένα ήταν πολύ μεγάλη επιτυχία με την Μπάγερν που αποκλειστήκαμε στα πέναλτι. Και η Άιντραχτ ήταν πολύ δυνατή από την οποία είχαμε αποκλειστεί πάλι στα πέναλτι και μετά το πήρε. Είχε παικταράδες εκείνη την εποχή".

Για την σημασία του να περάσει ο ΠΑΟΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ:

"Είναι πολύ σημαντικό να περάσει ο ΠΑΟΚ στους ομίλους να έχει και έσοδα. Θα είναι αμαρτία να αποκλειστεί γιατί οι πιθανοί αντίπαλοι δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο".

Για την φιλική αναμέτρηση με την ΚΠΡ:

"Θα είναι μια πρόβα τζενεράλε και με την Ίντερ θα είναι οριστικοποιημένο το σχήμα και θα φανούν πολλά πράγματα".

Διαβάστε ακόμη...