Προς διαζύγιο ΠΑΟΚ – Γκαρσία!

Ο Πάμπλο Γκαρσία μετράει (και πάλι) ώρες στον ΠΑΟΚ! Καμία σοβαρή προσπάθεια δεν έγινε προς το παρόν για να επιστρέψει στο ρόλο του βοηθού του Αγγελου Αναστασιάδη και το «διαζύγιο» από αρκετούς θεωρείται, σχεδόν, σίγουρο. Εκτός κι αν αλλάξει δραματικά η κατάσταση μέσα στα επόμενα 24ωρα.
Πηγή: thessports.gr
Προς διαζύγιο ΠΑΟΚ – Γκαρσία!

Ο Ουρουγουανός δεν βρέθηκε στην Τούμπα ούτε για το φιλικό με την Ξάνθη και επιμένει να θεωρεί πως με τις πράξεις τους μέσα από την ομάδα και τη διοίκηση του δείχνουν ότι δεν τον θέλουν.

Το σίγουρο είναι πως το οικονομικό και η μη υπογραφή συμβολαίου, αν και ο ίδιος ήταν παρών από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας στο Ελατοχώρι, αποτελεί μια πρόφαση και μια δικαιολογία προκειμένου να περιοριστεί η γκρίνια του κόσμου, που λατρεύει τον Γκαρσία, και να αποκρύψουν την αλήθεια και τους πραγματικούς λόγους του «διαζυγίου».

Ολοι περιμένουν την επίσημη θέση του Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος σκέφτεται σοβαρά να προχωρήσει σε δημόσια τοποθέτηση (ανακοίνωση) εκφράζοντας τις απόψεις του.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει πάρει επίσημα θέση γύρω από το θέμα. Στην Ιταλία ο Ζήσης Βρύζας υποστήριξε πως «από την προφορική συμφωνία μέχρι την υπογραφή του συμβολαίου υπάρχει μια απόσταση που θα κλείσει σύντομα» και τίποτα άλλο.

Ο Αγγελος Αναστασιάδης, επίσης, δεν έχει πάρει θέση, παρά το γεγονός ότι ο άμεσος συνεργάτης του (;) βρίσκεται εκτός ομάδας εδώ και σχεδόν μια εβδομάδα κι αυτό προκαλεί έκπληξη.

Είτε μείνει, είτε φύγει ο Γκαρσία το τιμ του 61χρονου προπονητή θα παραμείνει ως έχει. Οι Δημητρακόπουλος, Τερζής και Λαγωνίδης θα είναι δίπλα του με τον τελευταίο να έχει πιο ενεργό ρόλο, όπως είχε και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στην Ολλανδία...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...