Τα δώρα του ΠΑΟΚ!

«Προσπαθούμε να σταματήσουμε τα παιδαριώδη λάθη...» δήλωσε προχθές ο Αναστασιάδης. Τα γκολ που έχει δεχθεί στα φιλικά ο ΠΑΟΚ φανερώνουν και το πρόβλημα...
Πηγή: paok24.com
Τα δώρα του ΠΑΟΚ!

Το PAOK24 σας θυμίζει μία προς μία τις φάσεις από τις οποίες προήλθαν τα εννιά γκολ που δέχθηκε ο Δικέφαλος στα έξι φιλικά που έδωσε μέχρι τώρα:

1) Το 1-0 γίνεται για τους Βέλγους με πέναλτι που προήλθε από εκτέλεση κόρνερ και τον Βίτορ να κάνει χέρι χωρίς να πιέζεται και να υπάρχει λόγος.

2) Ίσως το πιο... φυσιολογικό γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ. Η Σταντάρ Λιέγης βγάζει μία ωραία γρήγορη επίθεση και ο Μπια μόνος του πλασάρει τον τερματοφύλακα.

3) Στο ματς με τη Ντνιέπρ οι ανώτεροι Ουκρανοί κατάφεραν να σκοράρουν με πέναλτι, όταν από λάθος συνεννόηση ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ βγαίνει πολύ ψηλά στην περιοχή και ανατρέπει τον αντίπαλο.

4) Με την Ζβόλε το πρώτο γκολ έρχεται από εκτέλεση φάουλ και ανενόχλητη κεφαλιά αντιπάλου την ώρα που και ο τερματοφύλακας κάνει άστοχη έξοδο

5) Στο ίδιο ματς: Παίκτης της Ζβόλε εκτελεί ωραία ένα φάουλ, η μπάλα βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά (αφού ολιγώρησαν ιδιαίτερα αμυντικοί και τερματοφύλακας) αντίπαλος παίρνει το ριμπάουντ και σκοράρει.

6) Κόντρα στην Βααλβάικ, οι αντίπαλοι εκτελούν κόρνερ και... στο πουθενά παίκτης του ΠΑΟΚ κρατάει αντίπαλο ένα-δύο μέτρα πλάγια εντός περιοχής και ο διαιτητής δίνει πέναλτι.

7) Απέναντι στην Καμπούρ έγινε και άλλο απίστευτο: Αντίπαλος παίκτης εκτελεί φάουλ 40-50 μέτρα πλάγια από την εστία και καταφέρνει με μεγάλη καμπύλη (και αφού ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ κάνει λάθος έξοδο) να στείλει την μπάλα στο σημείο που εσωτερικά ενώνονται το οριζόντιο με κάθετο δοκάρι!

8) Με τη Νάπολι στην αρχή του αγώνα ο Βίτορ «πουλάει» την μπάλα στ αντίπαλο που τροφοδοτεί τον Καγιεχόν ο οποίος πλασάρει άψογα τον Γιακουμή που βγήκε βιαστικά πολλά μέτρα εκτός εστίας.

9) Στο τέλος του ίδιου αγώνα, οι αντίπαλοι κέρδισαν φάουλ εκτός περιοχής και μέχρι οι παίκτες του ΠΑΟΚ να στήσουν τοίχος, η μπάλα είχε καταλήξει στα δίχτυα τους!

Οκτώ στα εννιά γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ μέχρι τώρα ήρθαν μετά από μεγάλα έως απίστευτα λάθη, τα οποία επιβάλλεται να σταματήσουν. Ενώ η συνολική-ομαδική αμυντική λειτουργία δεν είναι κακή, τα ατομικά λάθη χαλάνε πάντα την εικόνα και το αποτέλεσμα. Εφτά από τα εννιά γκολ των αντιπάλων προήλθαν από στημένες φάσεις!

Από εκεί και πέρα, το ότι ο ΠΑΟΚ σε κανένα ματς μέχρι
τώρα δεν κράτησε το μηδέν στην εστία του, είναι ;ένα πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Διαβάστε ακόμη...