«Χρειάζονται μεταγραφές»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κώστας Μαλιούφας φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε μεταξύ άλλων για τα κενά που υπάρχουν στην ομάδα ενώ αναφέρθηκε και στις ακαδημίες.
Πηγή: arenafm.gr
«Χρειάζονται μεταγραφές»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Μαλιούφας:

Για το αν χρειάζεται μεταγραφές ο ΠΑΟΚ:
"Το ξέρουν καλύτερα οι άνθρωποι στο επιτελείο. Με βάση αυτό που είδα θα πω ότι χρειάζονται".

Για τις αναμνήσεις που ξύπνησαν στο Νάπολι – ΠΑΟΚ:
"Πάντα ξυπνάνε μνήμες. Είναι ένα παιχνίδι που συναντήσαμε παίκτες και μας έμεινε για όλη μας την ζωή. Σε όλα τα παιδιά και σε εμένα έχει μείνει. Είδα τώρα τα παιδιά που ξεκίνησαν από τις ακαδημίες και έπαιξαν σε αυτό το γήπεδο και ένιωσα συγκινημένος".

Για τον Τζανδάρη:
"Είναι ένα εργαλείο που τον είχα δει στην Αυγή. Χωρίς δεύτερη κουβέντα είχα δει προσωπικότητα και είχε ταχύτητα και δύναμη σε άμυνα και επίθεση. Είναι ένα παιδί που δουλεύει αθόρυβα σε άμυνα και επίθεση. Βλέπω όμως ότι κάποιοι παίκτες δεν έχουν την αυτοπεποίθηση. Παίκτες όπως ο Γιώργος (Σκαρτάδος) είχε το στοιχείο που έβγαινε από πίσω και σου έβγαζε και το αθόρυβο γκολ. Άλλο στυλ αυτοί οι παίκτες. Ο Φάνης έχει το δικό του στυλ όπως και ο Κάτσε ο οποίος βγάζει νεύρο".

Για τα κενά που έχει η ομάδα:
"Για μεταγραφές οι άνθρωποι μέσα από την ομάδα ξέρουν τι θέλει ο ΠΑΟΚ. Αν δεν ξέρουν αυτοί δεν μπορεί να μιλήσει κανείς. Έχω εμπιστοσύνη στους ανθρώπους. Επίσης είναι και το τι μπορεί καθώς υπάρχει και το κόστος. Στο κέντρο της άμυνας υπάρχει ένα κενό και πιστεύω πως χρειάζεται ένας παίκτης. Δεν μπορείς να βάζεις παίκτες που δεν είναι η θέση τους εκεί όπως έκανε πέρυσι. Ο Ποζατζίδης έπαιξε εκεί και έχει τρομερή βελτίωση. Βλέπουμε πως τα παιδιά από τα τμήματα υποδομής αρπάζουν την ευκαιρία. Είναι στοιχείο του Άγγελου να παλεύουν όλοι τα παιχνίδια και να τα δίνουν όλα. Αυτή η ενδεκάδα πρώτη φορά έπαιξε μαζί. Θέλει υπομονή αυτή η ομάδα αλλά το δείχνει και άφησε ενθαρρυντικά μηνύματα. Έχει μέλλον αυτή η ομάδα. Αν ενισχυθεί σε μια – δύο θέσεις θα προσπαθεί και δεν θα πέφτει μέσα στο γήπεδο. Πέρυσι είχαμε τις ατομικές ενέργειες αλλά δεν είχαμε το τρέξιμο".

Για τα τμήματα υποδομής:
"Είναι μια συνέχεια από την εποχή του Ζαγοράκη που μπήκαν πιο επαγγελματικά και οργανωμένα στις ακαδημίες. Ο ΠΑΟΚ είναι η πρώτη ακαδημία στην Ελλάδα και ανερχόμενη στον Ευρωπαϊκό χώρο. Δεν υπάρχει Ηρακλής, Άρης, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ. Έγινε και από προπονητές άνοδος στην πρώτη ομάδα παικτών όπως ο Σταφυλίδης που πρόσφεραν. Όλοι θέλουν να φέρνουν τα παιδιά τους στην ομάδα του ΠΑΟΚ".

Διαβάστε ακόμη...