Επιστρέφει στην αγκαλιά του ΠΑΟΚ

Αύγουστος μπήκε από σήμερα και ο Μπίμπρας Νάτχο ακόμη φιλικά παιχνίδια παίζει, που μοιάζουν με αγώνες αλάνας ουσιαστικά, για να κρατιέται σε καλή κατάσταση.
Πηγή: metrosport.gr
Επιστρέφει στην αγκαλιά του ΠΑΟΚ

Ο εκπρόσωπος του, με σιγουριά τόνιζε πως η πρόταση που ψάχνει για τον πελάτη του, θα πρέπει να ξεπερνάει το 1,5εκ. Ευρώ ετησίως και μάλιστα θα θυμάστε πως διέδιδε με τρόπο ότι η Ρόμα έχει μπει στο παιχνίδι της απόκτησης του.

Μετά μάθαμε για την... Τότεναμ, για άλλες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, για... πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους, μέχρι που φθάσαμε στην Τουρκία, την Τράμπζονσπορ που θεωρούνταν σίγουρη η μετακίνηση του. Ακόμη όμως τίποτα. Τα 800.000 ευρώ που του είχε προσφέρει ο ΠΑΟΚ, λίγο μετά το τέλος του πρωταθλήματος, αν ισχύουν ακόμη βέβαια, θα είναι όπως όλα δείχνουν η καλύτερη πρόταση που θα έχει ο Νάτχο, με τον Ισραηλινό σιγά σιγά να ρίχνει πάλι γέφυρες, αντιλαμβανόμενος πως τα πράγματα δεν ήταν όπως ακριβώς τα σκεφτόταν πριν μερικούς μήνες.

Για να είμαστε και ειλικρινείς, τα χρήματα που ζητούσε ήταν μάλλον υπερβολικά με βάση τα όσα έδειξε στον ΠΑΟΚ. Κοστολογούσε με περισσότερα τον εαυτό του και τώρα πιθανώς θα πρέπει να ρίξει τον πήχη και να επιστρέψει στην αγκαλιά του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...