Απέχει από τις προπονήσεις του ΠΑΟΚ ο Γκαρσία!

Αυτή την ώρα διεξάγεται με... απουσίες η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν αναχωρήσει για τη Νάπολι για το σπουδαίο φιλικό με την ιταλική ομάδα.
Πηγή: sentragoal.gr
Απέχει από τις προπονήσεις του ΠΑΟΚ ο Γκαρσία!

Ο Πάμπλο Γκαρσία απέχει από την προετοιμασία για τρίτη συνεχόμενη προπόνηση καθώς σύμφωνα με πληροφορίες είναι ενοχλημένος που δεν έχει κληθεί ακόμη να υπογράψει συμβόλαιο!

Ο Ουρουγουανός βοηθός του Άγγελου Αναστασιάδη δεν πάει τις τελευταίες ημέρες στην Τούμπα και ίσως δεν «πετάξει» για Ιταλία, με τις εξελίξεις να αναμένονται εντός της ημέρας.

Σε ό,τι αφορά το φιλικό του Σαββάτου, ο Αναστασιάδης σκέφτεται αν θα πάρει μαζί του τους διεθνείς, που έτσι και αλλιώς δεν έχουν μπει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων και ίσως να τους αφήσει στη Θεσσαλονίκη για να ακολουθήσουν δικό τους πρόγραμμα.

Εξαίρεση ενδεχόμενα να αποτελέσει ο Παναγιώτης Γλύκος, καθώς στη χθεσινή προπόνηση ο Σαρλ Ιτάνζ αισθάνθηκε ενοχλήσεις και η συμμετοχή του στο φιλικό θα αποφασιστεί σήμερα το πρωί. Ο προπονητής του «δικεφάλου» πάντως έχει ανεβάσει τους ρυθμούς σε αυτό το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...