Πλήρωσε ο Ιβάν για την… ΚΑΕ

Η συνεργασία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη πηγαίνει... πρίμα! Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, που για κάποιο λόγο έχει αποφασίσει να βοηθήσει την ΚΑΕ και τον Μπάνε Πρέλεβιτς, έκανε και σήμερα αυτό που κάνει συνήθως τους τελευταίους μήνες. Πλήρωσε...
Πηγή: thessports.gr
Πλήρωσε ο Ιβάν για την… ΚΑΕ

Με χρήματα του Ιβάν Σαββίδη (ή καλύτερα, ΚΑΙ με τα χρήματα του Ιβάν Σαββίδη), η ΚΑΕ ΠΑΟΚ πλήρωσε σήμερα τις δόσεις της σε εφορία και ασφαλιστικούς οργανισμούς, κατέβαλε ταυτόχρονα και τρέχουσες υποχρεώσεις κι έτσι μετά από πολύ καιρό, η ομάδα μπάσκετ έχει τόσο φορολογική, όσο και ασφαλιστική ενημερότητα και είναι πανέτοιμη να καταθέσει τον φάκελό της στην Ε.Ε.Α. προκειμένου να πάρει άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.
Χωρίς να υπάρχει καμιά υποχρέωση, παρά μόνο μία συζήτηση και άτυπη συμφωνία με τον Μπάνε Πρέλεβιτς, ο Ιβάν Σαββίδης είναι αυτός που προσφέρει συνεχώς οξυγόνο στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Είναι δεδομένο ότι αυτή η συνεργασία δεν θα σταματήσει κι ο Σαββίδης θα συνεχίσει να βοηθά την διοίκηση του Μπάνε Πρέλεβιτς, να είναι συνεπής στις πολλές υποχρεώσεις, που έχει αναλάβει.

Διαβάστε ακόμη...