Οι κάρτες φιλάθλου και το δώρο του ΠΑΟΚ

Mε την αγορά κάθε κάρτας φιλάθλου ο Α.Σ. ΠΑΟΚ δίνει δώρο ένα t-shirt με το έμβλημα του συλλόγου μπροστά και τη φράση «ΠΑΟΚ 1926» πίσω.
Πηγή: paok24.com
Οι κάρτες φιλάθλου και το δώρο του ΠΑΟΚ

Το PAOK24 παρουσιάζει την κάρτα φιλάθλου, το ενιαίο εισιτήριο διαρκείας δηλαδή που λάνσαρε ο Α.Σ. ΠΑΟΚ για όλα τα τμήματά του, το δώρο που δίνει μαζί με κάθε αγορά και τον χορηγό που βοήθησε για την έκδοσή της.

Η κάρτα φιλάθλου που κυκλοφορεί για τέταρτη ημέρα ήδη σημειώνει μεγάλη απήχηση στον κόσμο του ΠΑΟΚ, που θέλει να στηρίξει τα τμήματα του Ερασιτέχνη, τόσο σε συνδεσμιακό επίπεδο όσο και στους μεμονωμένους φιλάθλους.

Με τριάντα ευρώ ο φίλαθλος θα μπορεί να παρακολουθεί όλους τους εντός έδρας αγώνες σε χάντμπολ ανδρών, βόλεϊ ανδρών, πόλο ανδρών, χάντμπολ γυναικών, ποδόσφαιρο γυναικών και μπάσκετ γυναικών, σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις. Ουσιαστικάπρόκειται για ένα πακέτο σχεδόν ογδόντα αγώνων για όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ. Μετην αγορά κάθε κάρτας φιλάθλου ο Α.Σ. ΠΑΟΚ δίνει δώρο ένα t-shirt με το έμβληματου συλλόγου μπροστά και τη φράση «ΠΑΟΚ 1926» πίσω.

Σε πρώτη φάση οι φίλοι του ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας από τα γραφεία του Α.Σ. ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, από το Ποσειδώνιο κολυμβητήριο και από το κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Ίωνος Δραγούμη 50 (κέντρο Θεσσαλονίκης).

Σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν ακόμη περισσότερα σημεία πώλησης, καθώς και τρόποι εξυπηρέτησης για τους φίλους του ΠΑΟΚ από την περιφέρεια και το εξωτερικό. Πληροφορίες από τον ΑΣ ΠΑΟΚ θα δίνονται στο τηλέφωνο 2310988-000.

Χορηγός των καρτών φιλάθλου του ΠΑΟΚ, είναι η εταιρία επίπλου Verfo (www.verfo.gr). Η εταιρεία Verfo είναι από τις παλαιότερες κατασκευάστριες εταιρείες επίπλων στη Θεσσαλονίκη και έχει τη γνώση στην άμεση εξυπηρέτηση και άψογη κατασκευή ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου.Ένα χαρακτηριστικό της είναι η επιμονή στην προμήθεια ελληνικών προϊόντων για τηνκατασκευή των επίπλων της στηρίζοντας έτσι τις υπάρχουσες θέσεις εργασίας.Βρίσκεται άνωθεν της περιφερειακής ΟδούΕυόσμου στην προέκταση Μακρυγιάννη.

Διαβάστε ακόμη...