Ο Άγγελος “έκοψε” τον Βούκιτς

Ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς ήρθε τις προηγούμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να κάνει νέες συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για να παραμείνει στην Τούμπα, αλλά ύστερα από τη συνάντηση, που είχε με τον Άγγελο Αναστασιάδη, πήρε τον δρόμο της επιστροφής για τη Σερβία.
Πηγή: thessports.gr
Ο Άγγελος “έκοψε” τον Βούκιτς

Ο Βούκιτς συναντήθηκε με τον Ιβάν Σαββίδη, με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ να τον στέλνει στον Άγγελο Αναστασιάδη, λέγοντάς του πως εφόσον, ο προπονητής τον θέλει, θα παραμείνει στην ομάδα, καθώς στο οικονομικό δεν υπήρχε πρόβλημα.

Ο Σέρβος πήγε χθες στα γραφεία της Τούμπας, συναντήθηκε με τον Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος του έδωσε να καταλάβει πως δεν τον έχει στα σχέδιά του.

Σύμφωνα με μία πληροφορία, ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε στον Βούκιτς, πως δεν τον θέλει στην ομάδα, καθώς άκουσε πως δημιούργησε κάποια προβλήματα, με τον Σέρβο να επισημαίνει πως στον ενάμιση χρόνο που έμεινε στον ΠΑΟΚ, ποτέ δεν δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα. "Ενάμιση χρόνο δεν μίλησα ποτέ, ποτέ δεν είχα το παραμικρό παράπονο, πάντα έκανα ότι ήθελε ο προπονητής, ακόμη κι όταν έπρεπε να παίζω 10 λεπτά, έδινα τον καλύτερο εαυτό μου" φέρεται να απάντησε ο Βούκιτς.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός επέστρεψε στην πατρίδα του κι αποτελεί οριστικά παρελθόν για τον ΠΑΟΚ.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...