Θέμα συζήτησης η εμφάνιση Νάτχο

Η εμφάνιση του Μπίμπρας Νάτχο σε φιλικό αγώνα που έγινε στην πατρίδα του φορώντας μάλιστα το ... σορτσάκι του ΠΑΟΚ έδωσε την αφορμή για νέα σχόλια γύρω από το μέλλον του Ισραηλινού μέσου κι αν - τελικά - είναι πιθανό να επιστρέψει στην Τούμπα και τον ΠΑΟΚ για διάστημα μεγαλύτερο των έξι μηνών, όσο δηλαδή διήρκεσε η πρώτη του ποδοσφαιρική θητεία στη Θεσσαλονίκη.
Πηγή: novasports.gr
Θέμα συζήτησης η εμφάνιση Νάτχο

Τίποτα δε θα πρέπει ν' αποκλείεται αλλά σε καμία περίπτωση όχι με τα οικονομικά «θέλω» που είχε αξιώσει η πλευρά του προ μηνός. Είναι ξεκάθαρο εδώ και καιρό πως τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας είναι διαφορετικά κι αν δεν παρουσιαστεί πρόθυμος να προβεί σε υποχωρήσεις τότε δύσκολα να προκύψει προοπτική κοινή και για τις δυο πλευρές. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που του έδωσε ότι καλύτερο μπορούσε στο διάστημα που βρέθηκε εδώ εκτός από αγωνιστική ηρεμία κι αντίστοιχη επιτυχία.

Ο ίδιος έχει εκδηλώσει επιθυμία ν' αγωνιστεί σε κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αλλά πάντα σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Ενδιαφέρον εξεδήλωσαν ομάδες από Ιταλία, Ισπανία ακόμη και Γερμανία, αλλά αυτό που φάνηκε να είναι το πιο «ζεστό» προήλθε από Τουρκία και συγκεκριμένα από την Τραμπζονσπόρ. Ομως η εν γένει στάση των Τούρκων προς το Ισραήλ λόγω των πολιτικών εξελίξεων μάλλον εμπόδισε την οριστική συμφωνία.

Πλέον ζυγώνει ο καιρός που ο 25χρονος μέσος θα πάρει τις αποφάσεις του. Η επιλογή του να φορέσει το σορτσάκι του ΠΑΟΚ μπορεί κάτι να σημαίνει αλλά μπορεί να μην έχει και την παραμικρή σημασία. Στον ΠΑΟΚ, η έλευση του νέου προέδρου Ιάκωβου Αγγελίδη, άριστου γνώστη της ποδοσφαιρικής πραγματικότητας του Ισραήλ, δημιούργησε συνειρμούς πως μπορεί να παίξει τον δικό του ρόλο για να πολλαπλασιάσει τις πιθανότητες επιστροφής του Νάτχο στον «Δικέφαλο». Σενάρια επί σεναρίων κοινώς .... Οψόμεθα ...

Διαβάστε ακόμη...