Τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ και η επιτυχια τους

Περισσοτερο απο ποτέ τα τμήματα υποδομής σε ολα τα σπόρ, παιζουν πρωταγωνιστικο ρόλο, στην στελέχωση της πρώτης ομάδας.
Πηγή: salonicanews
Τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ και η επιτυχια τους

Τοσο στο ποδόσφαιρο οσο και στο μπάσκετ, δεν ειναι λίγα τα παραδείγματα οπου ομάδες με σωστη λειτουργεια των τμημάτων υποδομής πρωταγωνίστησα. Ειναι η πρωτη φορά που οι ηλικιακες ομαδες του ΠΑΟΚ στο πόλο μπαίνουν σε δυο τελικούς πανελληνίου πρωταθλήματος. Ο "ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ" στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Αθήνα κατέλαβε την δευτερη θέση, ενω πέρσι ηταν στην τριτη θέση. Σκαλί- σκαλί ο ΠΑΟΚ ανεβαινει τα σκαλοπάτια της καθιερωσης και της αναγνωρισης. Ο τεχνικός της ομάδας μινι- παιδων Λάκης Παρασκευόπουλος σχολιάζει χαρακτηριστικα:

«Είμαι κοντά σε αυτά τα παιδιά δύο χρόνια, ενώ με ορισμένα από αυτά πήγαμε δύο καλοκαίρια στο Haba Wada νωρίτερα. Πέρυσι κατακτήσαμε το χάλκινο μετάλλιο και φέτος ανεβήκαμε ακόμη ένα σκαλοπάτι. Δουλέψαμε πολύ σκληρά κι αυτό φάνηκε ξεκάθαρα μέσα στην πισίνα. Τα παιδιά έκανα μεγάλη προσπάθεια κι η εξέλιξη ήταν ξεκάθαρη. Δείξαμε ότι ξεφύγαμε αρκετά από την 4η ομάδα του πρωταθλήματος κι ότι κλείσαμε κι άλλο τη ψαλίδα από την πρώτη Βουλιαγμένη. Αν συνεχίσουν έτσι, τα παιδιά, θα πετύχουν πολλά».

Ακόμα μοίρασε και πολλά συγχαρητήρια: «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που δικαιώθηκαν οι κόποι τους, στους γονείς τους που στηριξαν και βοήθησαν τοσο πολυ την ομάδα. Ειναι γνωστο πως οι μονοι αρωγοί ειναι οι γονείς. Επίσης θέλω νμε βοήθησαν πάρα πολύ, με τη φιλοξενία για μέρες της Παρτιζάν και λύνοντας οποιοδήποτε θέμα τους έθεσα.α ευχαριστήσω και τον ΠΑΟΚ που μου έδωσε τη δυνατότητα να βρεθώ σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο και να δουλέψω από τη θέση του προπονητή των Ακαδημιών. Θα συνεχίσουμε με το ιδιο πάθος και ζήλο για να κατακτησουμε την μονη θέση που μας λείπει, δηλαδη την πρωτη. Μακαρι να φτασουμε στο σημειο να τροφοδοτούμε την ανδρικη ομαδα με ταλέντα. Αυτο θα ηταν το καλύτερο και αλλωστε αυτος ειναι και ο σκοπός των υποδομών. Μακάρι ο κόσμος του ΠΑΟΚ να μας αγκαλιάσει περισσοτερο σε ολα τα επιπεδα."

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...