Τα δεδομένα για Ιντζίδη

Κι αίφνης προέκυψε θέμα με τον Χρήστο Ιντζίδη. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός που την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε από μισή σεζόν σε Πλατανιά και Λεβαδειακό αποφάσισε να δοκιμάσει το κάτι παραπάνω σε προσωπικό επίπεδο.
Πηγή: novasports.gr
Τα δεδομένα για Ιντζίδη

Στα 21 του χρόνια κι έχοντας πάρει μέρος και σε δυο βασικά στάδια προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, προσέλαβε προσωπικό γυμναστή προκειμένου να εμφανιστεί ακόμη πιο έτοιμος στην έναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας του, σε μια σεζόν για την οποία φιλοδοξεί να χτυπήσει την πόρτα της πρώτης ομάδας. Ωστόσο, μια θλάση την οποία προσπάθησε να ξεπεράσει πιέζοντας τον εαυτό του για να μη μείνει εκτός συνέχειας τελικά του στέρησε τη δυνατότητα παρουσίας του στην Ολλανδία.

Οπως προδίδουν οι πρόσφατες εξελίξεις, αξιοποίησε το μεσοδιάστημα για αποθεραπεία και ταυτόχρονα για να βρεθεί στη Γερμανία προκειμένου να δοκιμαστεί από την ομάδα της Σάλκε και πιο συγκεκριμένα από την Κ23. Είναι η δεύτερη φορά που δοκιμάζει την τύχη του σε ξένη ομάδα, η προηγούμενη ήταν προ διετίας για λογαριασμό της Νανσί. Πλέον έχει επιστρέψει κι αναμένει τις εξελίξεις.

Διαβάστε ακόμη...