Σε πλήρη κατάσταση αναμονής κι επιμονής

Στον ΠΑΟΚ έχουν προχωρήσει στη κατάθεση προτάσεων σε μια... ντουζίνα Αμερικανών παικτών, τρέχει η διαδικασία των διαπραγματεύσεων, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν κάτι χειροπιαστό.
Πηγή: metrosport.gr
Σε πλήρη κατάσταση αναμονής κι επιμονής

Ελπίζουν ότι εντός της εβδομάδας θα υπάρξει ουσιαστική κατάληξη, τουλάχιστον, στο θέμα του πόιντ γκαρντ. Είναι αλήθεια όμως ότι ουδείς μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά. Με περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες και με ξεκάθαρη πρόθεση να αποκτηθούν παίκτες σε τιμές ευκαιρίες, γίνεται αντιληπτό ότι οι περισσότερες υποθέσεις δεν είναι στο χέρι του ΠΑΟΚ. Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για αθλητές που μπορούν να κάνουν την διαφορά, έχουν προσφορές από άλλες ομάδες, αλλά βρίσκονται σε διαδικασία σκέψης για τη καλύτερη επιλογή στη καριέρα τους.

Η «Μ» έγραψε χθες για τη περίπτωση του Ντιόντε Μπάρτον. Είναι παίκτης που οι επιτελείς του Δικεφάλου τον παρακολουθούν τουλάχιστον έναν μήνα τώρα, «τσεκάρουν» οτιδήποτε συμβαίνει γύρω από το όνομά του, γνωρίζοντας όμως ότι η δική του περίπτωση συγκεντρώνει υπερθετικό βαθμό δυσκολίας. Δεν παύουν να ελπίζουν, αλλά αν αποφασίσουν να αφοσιωθούν σε αυτή την υπόθεση, μάλλον θα πρέπει να διαθέσουν κι άλλο χρόνο. Στις λύσεις που έχουν προκρίνει συμπεριλαμβάνεται και ο Τρέβορ Ρέλεφορντ (23, 1.88). Ο Αμερικανός πραγματοποίησε εντυπωσιακή τελευταία χρονιά με το πανεπιστήμιο Αλαμπάμα έχοντας 18.5 πόντους κατά μέσο όρο, αλλά και το δικό του κασέ είναι αρκετά μεγάλο για τις οικονομικές δυνατότητες του Δικεφάλου. Όπως και στη περίπτωση του Μπάρτον, έτσι και ο Ρέλεφορντ δεν είναι «καθαρός» πλέι μέικερ.

Και αναφερόμαστε στο θέμα του πόιντ γκαρντ, διότι αυτή ουδεμία σχέση έχει με την περίπτωση του Λεωνίδα Κασελάκη, καθώς είναι ανεξάρτητη. Με τον τελευταίο παραμένει η οικονομική διαφορά. Δεν είναι μεγάλη, διαπιστώνεται όμως ότι ουδεμία από τις δύο πλευρές δείχνει διατεθειμένη να υποχωρήσει.

Διαβάστε ακόμη...