Γερά θεμέλια και στις γυναίκες

Τη συνεργασία με την ακαδημία ποδοσφαίρου Λέοντες γνωστοποίησε η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της δημιουργίας μίας πρότυπης σχολής ποδοσφαίρου.
Πηγή: paok24.com
Γερά θεμέλια και στις γυναίκες

Το σχετικό δελτίο Τύπου, αναφέρει: "Η επιτυχία στον αθλητισμό έχει διάρκεια μόνο αν στηρίζεται σε ισχυρές βάσεις. Οι ακαδημίες μια ομάδας, ιδιαίτερα στις μέρες μας, αποτελούν σημαντικό παράγοντα στη βιωσιμότητα και την πρόοδο ενός συλλόγου.

Το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, απόλυτος πρωταγωνιστής επί πάνω από μια δεκαετία στο άθλημα, πρωτοπορεί ακόμα μια φορά.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την μετεξέλιξη των υπαρχόντων ακαδημιών του ΠΑΟΚ που λειτουργούν στις εγκαταστάσεις των Λεόντων στην Ευκαρπία, σε ένα πρότυπο και στοχευμένο αποκλειστικά στις ανάγκες των κοριτσιών σχολείο ποδοσφαίρου.

Κορίτσια ηλικίας από 5 ετών και πάνω, με την καθοδήγηση εξειδικευμένου προσωπικού(προπονητές, γιατροί, φυσιοθεραπευτές, ψυχολόγοι), θα διδάσκονται την τέχνη του σύγχρονου ποδοσφαίρου στις άρτιες εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Λεόντων που περιλαμβάνει δυο κλειστά γήπεδα 5Χ5, ένα ανοιχτό 8Χ8 και ένα 11Χ11, καθώς και αποδυτήρια ιατρείο, γυμναστήριο, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και αναψυκτήριο.

Σύντομα, από το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ θα ανακοινωθούν όλες οι λεπτομέρειες για την πρώτη ακαδημία ποδοσφαίρου αποκλειστικά για κορίτσια σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμη...