Δικές του και οι αδερφές Ζέρβα

Η ενίσχυση του ΠΑΟΚ, αναφορικά με τα τμήματα υποδομής του, συνεχίζεται σε αμείωτο ρυθμό από τους διοικούντες τους Θεσσαλονικείς.
Πηγή: onsports.gr
Δικές του και οι αδερφές Ζέρβα

Ο «Δικέφαλος του Βορρά», που δεν ενδιαφέρεται μόνο για το παρόν του αλλά προσπαθεί να εξασφαλίσει και το μέλλον του, προχώρησε σε διπλή μεταγραφική ενίσχυση για την ακαδημία του. Συγκεκριμένα, ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τις αδερφές Ελβίρα και Αναστασία Ζέρβα, που ξεκίνησαν την ενασχόλησή τους με το μπάσκετ από τον Απόλλωνα Πατρών και θα ενταχθούν στα τμήματα Κορασίδων και Παγκορασίδων αντίστοιχα.

Η ανακοίνωση: «Δυναμώνουν οι Κορασίδες, με διπλή ενίσχυση. Οι αδερφές Ζέρβα από την Πάτρα στον ΠΑΟΚ Kyana. Ένα χρόνο βολοδοσκοπούσαμε την Κορασίδα Ελβίρα, που έχει γεννηθεί το 2000. Αγωνίζεται ως πόιντ γκαρντ. Συμμετοχές: 2011-2012 Πρωτάθλημα Κορασίδων ΕΣΚΑΗ με τον Απόλλωνα Πάτρας, 2012-13 Πρωτάθλημα Κορασίδων ΕΣΚΑΗ με την Αχαγιά '82, 2013-14 Πρωτάθλημα Κορασίδων ΕΣΚΑΗ με την Αχαγιά '82. Συμμετοχή και στα πρωταθλήματα Νεανίδων και Γυναικών της ομάδας του Απόλλωνα Πάτρας κι επίσης στα κλιμάκια της ΕΣΚΑΗ Κορασίδων και Νεανίδων. Η Αναστασία Ζέρβα γεννήθηκε το 2002, αγωνίζεται ως γκαρντ και είναι πολλά υποσχόμενη. Θα ενσωματωθεί με τις Παγκορασίδες».

Διαβάστε ακόμη...