«Συμφωνία ΠΑΟΚ- Αξιούπολης»

Στον Arena FM 894, φιλοξενήθηκε ο υπεύθυνος του γυναικείου τμήματος χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Χασεκίδης.
Πηγή: arenafm.gr
«Συμφωνία ΠΑΟΚ- Αξιούπολης»

Μίλησε για τα 50 εισιτήρια διαρκείας που αγοράστηκαν από τον Σ.Φ. Ωραιοκάστρου, τη φετινή χρονιά του γυναικείου χάντμπολ και για τη δικτύωση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον ARENA 89,4:

«Είναι πολύ σημαντική βοήθεια και θέλω να τους ευχαριστήσω. Πάντα βοηθάν τα παιδιά. Πιστεύω ότι αυτή η κίνηση που ήταν πρώτη φορά ως μαζική να ακολουθήσουν και άλλοι από το οπαδικό κίνημα και να καταφέρουν τα τμήματα να έχουν διακρίσεις και τίτλους».

Για το πόσο είναι το κόστος:
«Η κάρτα αυτή κοστίζει 30 και μαζί με την κάρτα, σαν διαφημιστικό δίνεται και ένα αναμνηστικό t-shirt σαν δώρο για την κίνηση του φιλάθλου-οπαδού που βοηθά από την πλευρά του».

Για το αν έχουν αποφασίσει για το πλαφόν:
«Αυτό είναι ένα ζήτημα του ερασιτέχνη και δεν θέλω να επεκταθώ. Με τον ερασιτέχνη υπάρχει ένα καλό κλίμα μεταξύ όλων και είναι τακτοποιημένο».

Για το τι θα γίνει τη φετινή χρονιά στο γυναικείο χαντμπολ:
«Φέτος είναι μια χρονιά η οποία είχαμε δύο μεγάλες αποχωρήσεις για προσωπικούς και οικογενειακού λόγους. Έχει φέρει μια μεγάλη αθλήτρια από τα Σκόπια και πολλές ταλαντούχες παίκτριες. Υπάρχει για πρώτη φορά πλήρης δομή. Από μίνι, κορασίδες, νεανίδες και γυναίκες. Πολλές από τις νεανίδες γίνονται μεταγραφές τώρα είναι μέρη των εθνικών ομάδων και εν δυνάμει αθλήτριες που ενισχύουν το γυναικείο τμήμα. Έγινε και μία συμφωνία πριν από λίγο με τον σύλλογο ΕΑΣ Αλέξανδρος της Αξιούπολης. Η ομάδα αυτή όλη θα ενταχθεί στον ΠΑΟΚ. Αποφάσισε μετά από επαφές να αξιοποιήσουμε τις εγκαταστάσεις οι οποίες είναι εξαιρετικές. Το ίδιο θα γίνει και με το Κιλκίς».

Για το κέρδος του ΠΑΟΚ από αυτή την κίνηση:
«Θα γίνουν ισχυρά τα τμήματα των νεανίδων και τον κορασίδων. Τα κορίτσια της περιοχής που δεν θα μπορούσαν οι ομάδες να τα κατεβάσουν λόγω διαφόρων οικονομικών προβλημάτων θα παραμείνουν στον αθλητισμό. Επειδή οι ομάδες θα είναι ισχυρές και θα κάνουν πρωταθλητισμό, θα αποκτήσουν και τα μόρια τα οποία θα είναι ένα bonus για τις σπουδές τους και ο ΠΑΟΚ θα επιτηρεί και θα τις εντάσσει στο γυναικείο τμήμα και να τροφοδοτείται από αυτές».

Για το αν συνεχίσουν τις κινήσεις αυτές:
«Μπορεί να γίνει σε όλη την Ελλάδα, αλλά βήμα-βήμα. Από πέρσι το είχαμε ξεκινήσει και φέτος ογκώνεται. Δεν θέλουμε να προχωρήσουμε απότομα και δεν είναι σωστό. Αυτή είναι πολύ μεγάλη κίνηση από την πλευρά μας».

Διαβάστε ακόμη...