«Σεβασμός στον ΠΑΟΚ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο Ιταλός δημοσιογράφος και ανταποκριτής στην Νάπολι, του SKY TV ITALIA, Φραντζέσκο Μοντούνιο.
Πηγή: arenafm.gr
«Σεβασμός στον ΠΑΟΚ»

Αναφέρθηκε στο επερχόμενο φιλικό της Νάπολι με τον ΠΑΟΚ και τόνισε πως υπάρχει σεβασμός από τους οπαδούς της Ιταλικής ομάδας προς τους φίλους του "Δικεφάλου".

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο , Φραντζέσκο Μοντούνιο:

Για τον καιρό στην Νάπολι:
"Έχει ζέστη στην Νάπολι, ο κόσμος έχει ξεχυθεί στις παραλίες για μπάνιο. Θα βρει πολύ καλό καιρό ο ΠΑΟΚ όταν έρθει για το φιλικό".

Για την κατάσταση της Νάπολι:
" Η Νάπολι επέστρεψε από το Τρεντίνο αφού ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της μετά από δύο βδομάδες. Οι δύο νεαποκτηθέντες, ο αμυντικός Κουλιμπαλί και ο Μίτσου από την Σουόνσι έδειξαν καλά στοιχεία. Υπήρξαν κάποια επεισόδια του Μπενίτεζ με διάφορους παίκτες όπως ο Ντεράνι που είχε νεύρα και θέλει να αποχωρήσει αλλά αυτό είναι μέρος της προετοιμασίας. Η Νάπολι έχει δεχθεί πρόταση για τον Καγιεχόν από ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης αλλά δεν πωλείται ο παίκτης".

Για το αν θα είναι πλήρης η Νάπολι με τον ΠΑΟΚ:
"Θα είναι σχεδόν πλήρης η Νάπολι το Σάββατο με τον ΠΑΟΚ. Ο Ιγκουαίν επέστρεψε εδώ και δύο μέρες στην Νάπολι, θα βρίσκεται στο γήπεδο αλλά δεν θα παίξει και θα είναι μια απώλεια. Επίσης θα απουσιάζουν οι δύο Αργεντινοί που ήρθαν από το Μουντιάλ, ο Φερνάντεζ και ο Αντουχάρ αλλά και ο Βραζιλιάνος ο Ενρίκε. Επίσης, ο Μέρτενς έχει και αυτός ένα θέμα τραυματισμού και δεν θα παίξει. ΟΜπενίτεζ θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα".

Για το αν θα έχει κόσμο το γήπεδο:
"Θα έχει κόσμο αλλά δεν θα είναι γεμάτο. Είναι το ντεμπούτο της Νάπολιγια την νέα σεζόν στο Σάο Πάολο και θα έχει γύρω στους 40.000 κόσμο. Ακολουθούν μεγάλα φιλικά με Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν, μετά το Τσάμπιονς Λιγκ και στην συνέχεια είναι η πρεμιέρα του Ιταλικού πρωταθλήματος".

Για το τι γράφει ο Ιταλικός τύπος για τον ΠΑΟΚ:
"Ο Ιταλικός τύπος θυμάται το παιχνίδι του 1988 και στο Σάο Πάολο με τον ΠΑΟΚ με την νίκη με 1-0 με γκολ του Μαραντόνα και την ισοπαλία 1-1 στην Θεσσαλονίκη με γκολ του Καρέκα. Επίσης γίνεται αναφορά στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ πριν από δύο χρόνια να αποκτήσει τον Ιταλό επιθετικό, Καλαγιόν που παίζει πλέον στην Κατάνια. Ακόμα ο Ιταλικός τύπος, αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα με πολύ καλή πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ, γίνεται αναφορά και στους δύο διεθνής επιθετικούς του, τον Σαλπιγγίδη και τον Αθανασιάδη αλλά και τον Φακούντο Περέιρα ο οποίος κατατάσσεται ως το μεγαλύτερο μεταγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού".

Για το τι λένε οι Ιταλοί για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ:
"Γίνεται αναφορά για τους Έλληνες οπαδούς αλλά και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Υπάρχει σεβασμός γιατί αγαπάνε το ποδόσφαιρο και έχουν παρόμοια κουλτούρα με αυτούς της Νάπολι. Ζουν για το ποδόσφαιρο. Αυτό τον σεβασμό και την συμπάθεια θα διαπιστώσει ο ΠΑΟΚ μέσα στο Σάο Πάολο".

Διαβάστε ακόμη...