Χαμός στα Κύμινα με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό!

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν στο γήπεδο των Κυμίνων, με την κοινή εμφάνιση του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού! Όπως είναι γνωστό στα Κύμινα υπάρχουν δύο ομάδες: ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός.
Πηγή: thessports.gr
Χαμός στα Κύμινα με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό!

Ε, δεν ήθελε και πολύ για να γίνει χαμός όταν οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν στο ίδιο γήπεδο για την «πρώτη» προπόνηση, αφού ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει το γήπεδο των Μαλγάρων, το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει ως έδρα, αλλά από φέτος κάνει προπονήσεις στο συγκεκριμένο γήπεδο και ο Εθνικός Μαλγάρων.

Μετά από πολλές διαβουλεύσεις και αφού δεν υπήρχε άλλη λύση οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ Κυμίνων πήγαν για προπόνηση στο γήπεδο της περιοχής τους. Η εμφάνισή τους προκάλεσε μια μικρή αναστάτωση στους ανθρώπους του Ολυμπιακού Κυμίνων, που εκείνη την ώρα είχε προπόνηση στο γήπεδο.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ με υπόδειξη των ανθρώπων του Ολυμπιακού πήγαν να αλλάξουν σε ένα μικρό κοντέινερ 10 ατόμων, περιμένοντας να τελειώσει η προπόνηση του Ολυμπιακού. Μέχρι εδώ όλα καλά...

Με το που μπήκε η ομάδα του ΠΑΟΚ στο γήπεδο άνοιξαν τα ποτιστικά «μπεκ», οι ποδοσφαιριστές έγιναν μούσκεψα και ακολούθησε κυνηγητό μέσα στο γήπεδο ανάμεσα στους παράγοντες των δύο ομάδων!

Αυτά και άλλα πολλά ευτράπελα σημειώθηκαν στα Κύμινα και πλέον καλείται το δημοτικό συμβούλιο του Δέλτα Αξιού να βρει λύση για το ποια ομάδα και πότε θα προπονείται στο γήπεδο...

Διαβάστε ακόμη...