Η πορεία του Γλύκου

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Παναγιώτη Γλύκο για την ανανέωση του συμβολαίου του ως το καλοκαίρι του 2017. Δείτε μέσα από τους αριθμούς την πορεία του Έλληνα πορτιέρο του "Δικεφάλου" τα τελευταία χρόνια.
Πηγή: paok24.com
Η πορεία του Γλύκου

Ο Γλύκος γεννήθηκε στις 10 Οκτωβρίου του 1986 στον Βόλο και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ολυμπιακό Βόλου, με τον οποίο μέτρησε 20 αγώνες τη σεζόν 2006-2007 στο πρωτάθλημα της δεύτερης εθνικής.

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον παίκτη το 2007, ενώ το ντεμπούτο του Γλύκου με την ασπρόμαυρη φανέλα πραγματοποιήθηκε στις 28/10/2008, στη νίκη του ΠΑΟΚ στην έδρα του Μακεδονικού με 2-1 για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Έλληνας πορτιέρο τη σεζόν 2009-2010 δόθηκε δανεικός στον Ολυμπιακό Βόλου, έχοντας συνολικά οκτώ συμμετοχές, οι δύο στο Κύπελλο Ελλάδας και οι υπόλοιπες έξι στη Football League.

Την επόμενη χρονιά επέστρεψε στον ΠΑΟΚ και το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν δόθηκε δανεικός στον Αγροτικό Αστέρα, με τον οποίο είχε εννιά συμμετοχές στη Football League.

Από εκεί και πέρα ο Γλύκος ξεκίνησε να αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ και να παίρνει παραπάνω ευκαιρίες, με την πρόοδο του από χρονιά σε χρονιά να είναι αλματώδης. Τη σεζόν 2011-2012 αγωνίστηκε σε 10 παιχνίδια, την επόμενη χρονιά σε 23, φτάνοντας στη σεζόν 2013-2014, στην οποία είχε 40 συμμετοχές.

Την τελευταία χρονιά του στον ΠΑΟΚ ο Γλύκος είχε την καλύτερη του απόδοση, δείχνοντας στο μεγαλύτερο διάστημα της έμπρακτη βελτίωση και σιγουριά κάτω από τα γκολπόστ, παρότι τους τελευταίους μήνες της περσινής αγωνιστικής χρονιάς είχε κάποιες διακυμάνσεις στην απόδοση του.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας του "Δικεφάλου" εξαργύρωσε αυτή την πολύ καλή σεζόν με την κλήση του στην Εθνική Ελλάδας και τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, όπου στον αγώνα με αντίπαλο την Ακτή Ελεφαντοστού πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με τη "γαλανόλευκη".

Ο Γλύκος μετά την προφορική του συμφωνία με τον ΠΑΟΚ θα παραμείνει στον "Δικέφαλο" ως το καλοκαίρι του 2017, με το νέο του συμβόλαιο να περιλαμβάνει αυξημένες αποδοχές και τον ίδιο τον παίκτη να θέλει να συνεχίσει την ανοδική πορεία στην καριέρα του τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε ακόμη...