Στασιμότητα με Λόπεθ

Ο ΠΑΟΚ κλείνει και τα τελευταία εσωτερικά μέτωπα που έχει στα μεταγραφικά θέματα που απασχολούν την ομάδα μετά και τη συμφωνία για ανανέωση με τον Παναγιώτη Γλύκο, ωστόσο στασιμότητα επικρατεί στην υπόθεση του Ινίγο Λόπεθ.
Πηγή: paok24.com
Στασιμότητα με Λόπεθ

Ο Ισπανός, ο οποίος ειδοποιήθηκε από τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ του "Δικεφάλου" ότι δεν υπολογίζεται και ότι θα πρέπει να αναζητήσει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του εδώ και αρκετές ημέρες, δεν έχει αποχωρήσει ακόμα από τον ΠΑΟΚ.

Παρότι για τον Λόπεθ η Κόρδοβα έχει εκράσει το ενδιαφέρον της, η υπόθεση παραμένει στάσιμη, καθώς ο ποδοσφαιριστής δεν έχει δεχτεί να λύσει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ.

Ο λόγος; Η Κόρβοβα του προτείνει χαμηλότερο συμβόλαιο και ο Ισπανός δεν ικανοποιείται με το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ του καλύπτει αυτή τη χασούρα δίνοντας του περίπου το 40% του συμβολαίου του για να λύσει τη συνεργασία του με τον "Δικέφαλο".

Το θέμα Λόπεθ παραμένει στάσιμο, με τον χρόνο ωστόσο να λειτουργεί υπέρ του ΠΑΟΚ, καθώς ο ποδοσφαιριστής όσο μένει ξεκρέμαστος θα αρχίσει να βλέπει με πιο θετικό τρόπο το ενδεχόμενο να βάλει λίγο νερό στο κρασί του.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...