Κάτι τρέχει με τον Κλάους

Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν στη Θεσσαλονίκη από το βράδυ του Σαββάτου (σήμερα έφυγε), έκανε πολλά ραντεβού αυτές τις 48 ώρες και μίλησε με πολύ κόσμο, για τα θέματα του ΠΑΟΚ.
Πηγή: thessports.gr
Κάτι τρέχει με τον Κλάους

Σήμερα το βραδάκι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Παναγιώτη Γλύκο για την επέκταση του συμβολαίου του για 3 χρόνια, δεν ανακοίνωσε όμως τίποτα για την υπόθεση του Στέφανου Αθανασιάδη. Κι όμως ο φορ του ΠΑΟΚ, ήταν χθες το βράδυ στο Μακεδονία Palace.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο Κλάους συναντήθηκε με τον Ιβάν Σαββίδη, χωρίς όμως να επέλθει η συμφωνία. Πολλοί υπέθεσαν ότι η συνάντηση θα οδηγούσε σε συμφωνία, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Μεταξύ των δύο πλευρών φαίνεται πως υπάρχει διαφορά, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέφυγε να πει το παραμικρό γι΄ αυτή την υπόθεση και απομένει να φανεί στο προσεχές διάστημα αν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί η χρυσή τομή.

Είναι γνωστό ότι αυτό δεν είχε συμβεί στις συζητήσεις που ξεκίνησε ο Αθανασιάδης με τον Βρύζα, ζήτησε να τα πει με τον ίδιο τον Σαββίδη, αλλά φαίνεται πως ούτε και με τον μεγαλομέτοχο, επήλθε συμφωνία.

O Aθανασιάδης είναι προφανές ότι θέλει καλή αύξηση των αποδοχών του, καθώς μέχρι τώρα παίζει με ψίχουλα, τηρουμένων των αναλογιών, αλλά δυστυχώς για τον ίδιο έπεσε σε κακό τάιμινγκ, καθώς είναι από τα... θύματα της απόφασης της ΠΑΕ για αλλαγή πολιτικής. Η εποχή που το χρήμα έρεε ασύστολα τελείωσε και επωφελήθηκαν οι... τυχεροί μέχρι και τη σεζόν, που τελείωσε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κλάους έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30/06/2015 κι από την 1η Ιανουαρίου έχει θεωρητικά δικαιώμα να υπογράψει όπου θέλει.

Διαβάστε ακόμη...