Ανάσες... τέλος

Δυόμιση ημέρες, τρεις για τους ξένους της ομάδας που έφυγαν από το Σάββατο για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους, διήρκησαν οι ανάσες ξεκούρασης μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Πηγή: novasports.gr
Ανάσες... τέλος

Από αύριο το πρωί, στις 09.00 στο γήπεδο της Τούμπας τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές ανταμώνουν εκ νέου μπαίνοντας στην τελική ευθεία για την έναρξη της σεζόν. Κι αν η ξεκούραση ήταν το πρώτο μέλημα για τους ποδοσφαιριστές δεν ίσχυσε το ίδιο και για το τεχνικό τιμ. Οι λόγοι; Πολλοί ...
Η εξέταση όλων των δεδομένων που συγκεντρώθηκαν στην Ολλανδία, οι αποφάσεις για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι διεργασίες για την υπό εξέλιξη μεταγραφική ενίσχυση, οι σχετικές συναντήσεις με τους διοικούντες, κάθε άλλο παρά ξεκούραση δηλαδή, όπως ακριβώς αποκρινόταν ο τεχνικός της ομάδας, Αγγελος Αναστασιάδης το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» σ' όποιον του ευχόταν καλή ξεκούραση.

Καθοριστικό ρόλο σ' αυτήν την τελική ευθεία της προετοιμασίας διαδραματίζουν οι φιλικοί αγώνες κόντρα σε ισχυρούς αντιπάλους, αρχής γενομένης από το προσεχές Σάββατο, στην Ιταλία, κόντρα στη Νάπολι. Με το χρόνο να κυλάει, αδειάζοντας τη σχετική κλεψύδρα, η προσέγγιση πλέον των φιλικών αγώνων είναι διαφορετική με τις όποιες δοκιμές να γίνονται πολύ πιο συγκεκριμένες κυρίως σ' επίπεδο προσώπων.

Διαβάστε ακόμη...