Ιδού οι τρεις τροπολογίες!

Το PAOK24 αποκαλύπτει με έγγραφα πλέον, πώς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ «τράκαραν» μεταξύ τους με τις τρεις τροπολογίες που έχουν κατατεθεί για το ίδιο θέμα μέσα σε διάστημα ενός μηνός!
Πηγή: paok24.com
Ιδού οι τρεις τροπολογίες!

Ήταν γνωστό ότι για την τροπολογία που αφορούσε τους ΟΤΑ (και «έτρεξε» με αφορμή το θέμα των στρεμμάτων της Θέρμης όπου ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να κατασκευάσει αθλητικό κέντρο) έτρεχαν παράλληλα βουλευτές της ΝΔ, αλλά και η πλευρά του ΠΑΣΟΚ με τον αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Δριβελέγκα που συνεργάστηκε για το συγκεκριμένο ζήτημα με την επιτροπή δημάρχων.

Και δείτε τι κατάφεραν όλοι μαζί:

Στις 24/6 όπως φαίνεται στα δύο πρώτα έγγραφα, καταθέτει την πρώτη τροπολογία με την αιτιολογική έκθεση ο κ. Δριβελέγκας. Στις 3/7 ακολουθούν και καταθέτουν για το ίδιο θέμα, ανάλογη τροπολογία οι βουλευτές της ΝΔ. Δείτε το έγγραφο (τροπολογία 5-6) με τις υπογραφές βουλευτών όπως ο κ. Καλαφάτης, η κ, Ράπτη, ο κ. Γκιουλέκας ο κ. Καράογλου, ο κ. Κοντός και διάφοροι άλλοι βουλευτές της Βόρειας Ελλάδας.

Και τελικά, στις 24/7 ο κ. Δριβελέγκας επανέρχεται και καταθέτει τρίτη τροπολογία, την οποία βλέπεται στα έγγραφα 3-4!

Και όλα αυτά τα έγγραφα θα φθάσουν σήμερα στον υπουργό κ. Μανιάτη που πρέπει να αποφασίσει τι θα απορρίψει και τι θα προχωρήσει προς ψήφιση στην συζήτηση για το ρυθμιστικό!

............................................................................

................................................................................

 

Διαβάστε ακόμη...