Κανένα βήμα προόδου

Η συνάντηση Ιβάν Σαββίδη- Στέφανου Αθανασιάδη δεν έφερε σημαντικό αποτέλεσμα αναφορικά με το μεγάλo θέμα επέκτασης συμβολαίου του διεθνούς επiθετικού...
Πηγή: paok24.com
Κανένα βήμα προόδου

Σαββίδης και Αθανασιάδης συναντήθηκαν χθες στο Μακεδονίας Παλλάς και το τελικό συμπέρασμα που προκύπτει για την υπόθεση, είναι ότι αυτή παραμένει... στο ίδιο σημείο που ήταν και πριν πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη συνάντηση.

Παρά το ότι και πριν τις περασμένες επαφές απο τον ΠΑΟΚ έβγαινε ένα κλίμα αισιοδοξίας, παρά το ότι και τώρα κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί, η ουσία είναι πως τις δύο πλευρές εξακολουθούν να χωρίζουν κάποια πράγματα.

Το θέμα Αθανασιάδη εξακολουθεί να παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ήδη αρχίζει και προκαλεί μία ανησυχία στον κόσμο μια και ο παίκτης από τον Ιανουάριο θα έχει δικαιίωμα συζήτησης και υπογραφής με άλλη ομάδα και από εδώ και πέρα κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος πότε και αν θα παρουσιάσει εξέλιξη. Αυτό σημαίνει ότι νέο ραντεβού δεν έχει καθοριστεί!

Το μόνο δεδομένο που σήμερα ισχύει είναι ότι ο Κλάους συνεχίζει στον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2015. Από εκεί και πέρα όλα είναι ανοικτά...

Διαβάστε ακόμη...