«Ο Ινσαουράλδε μπορεί να κλείσει στον ΠΑΟΚ σε δυο λεπτά»

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει εγκαταλείψει την υπόθεση του Χουάν Ινσαουράλδε.
Πηγή: paokweb.gr
«Ο Ινσαουράλδε μπορεί να κλείσει στον ΠΑΟΚ σε δυο λεπτά»

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει κεντρικό αμυντικό, ωστόσο δεν έχει κλείσει κάποιον ακόμα παρότι έχει προχωρήσει αρκετά τις επαφές με ορισμένους και συγεκριμένα τον Ιβάν Ρούνιε, λόγω του Χουάν Ινσαουράλδε. Η αξία του Αργεντινού είναι γνωστή, ενώ έδεσε πολύ καλά στην άμυνα του ΠΑΟΚ, που είχε τεράστιο πρόβλημα μέχρι τον Ιανουάριο.

Ο Ινσαουράλδε έχει παίξει σε όλα τα φιλικά της Σπαρτάκ Μόσχας και φαίνεται να αρέσει στον προπονητή του Μουράτ Γιακίν. Το πρωτάθλημα στην Ρωσία ξεκινάει σε μία εβδομάδα, με την Σπαρτάκ να αντιμετωπίζει την Ρουμπίν Καζάν.

Ο Ζήσης Βρύζας, έχει κάνει γνωστή την πρόταση του ΠΑΟΚ που αγγίζει τα 500.000 ευρώ και τίποτα παραπάνω.

Από την πλευρά του ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή Μάρτιν Γκουασταντισέκο, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα ''Metrosport'' ανέφερε:

''Εφόσον με καλέσει ο Βρύζας το θέμα θα κλείσει σε δύο λεπτά" και ανέφερε για τη στάση της Σπαρτάκ: "Μη σας νοιάζει η Σπαρτάκ, το θέμα είναι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ινσαουράλδε".

Όπως φαίνεται το θέμα δεν έχει τελειώσει και τίποτα δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες. Η υπόθεση είναι δύσκολη, ωστόσο υπάρχει παράθυρο να κλείσει στο τέλος θετικά για τους ασπρόμαυρους.

Διαβάστε ακόμη...