Δίνουν τα χέρια Ιβάν και Κλάους

Το συμβόλαιο που δένει τον Στέφανο Αθανασιάδη με τον ΠΑΟΚ λήγει το καλοκαίρι του 2015 και είναι λογικό να έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό οι προσπάθειες για ανανέωση της συνεργασίας, με έναν ποδοσφαιριστή που, συν τοις άλλοις, προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου.
Πηγή: metrosport.gr
Δίνουν τα χέρια Ιβάν και Κλάους

Ο Κλάους από την Ολλανδία είχε ζητήσει να μιλήσει απευθείας με τον Ιβάν Σαββίδη, διαπιστώνοντας ότι από οι συνομιλίες με τον Ζήση Βρύζα δεν θα μπορούσαν να φέρουν οριστική εξέλιξη, ενώ, θυμίζουμε, ότι και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε δηλώσει ότι ο ΠΑΟΚ είναι ο Αθανασιάδης, εκτιμώντας το γεγονός ότι από τις Ακαδημίες του συλλόγου έφτασε στο σημείο να είναι αρχηγός του Δικεφάλου.

Η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη έδωσε την ευκαιρία, τόσο στον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου, όσο και στον Κλάους να κάνουν την πολυπόθητη συνάντηση και μάλιστα ασφαλείς πληροφορίες της «Μ» να κάνουν λόγο για προσυμφωνία του Ιβάν με τον 26χρονο στράικερ. Τόσο η ΠΑΕ, πάντως, όσο και ο παίκτης τηρούν, ακόμη, σιγή ιχθύος.

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, αυτό θα σημαίνει ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα ανταμείψει τον Αθανασιάδη για την πρόοδο που παρουσίασε στην καριέρα του. Το νέο συμβόλαιο που αναμένεται να υπογράψει ο Κλάους θα ορίζει νέες αυξημένες απολαβές για τον «μπόμπερ» του ΠΑΟΚ, ενώ, φυσικά, θα τον κρατάει στην Τούμπα και για πολλά ακόμη χρόνια. Η προσυμφωνία, λοιπόν, του Ιβάν Σαββίδη με τον Κλάους δίνει οριστικό τέλος σε ένα ζήτημα που το τελευταίο διάστημα πέρασε από χίλια κύματα, αλλά, σχεδόν, σε καμία στιγμή λόγω της καλής διάθεσης όλων των εμπλεκομένων, δεν φάνηκε ότι θα έχει αρνητική κατάληξη.

«Το θέμα μπορεί να κλείσει άμεσα»

Ο Χουάν Ινσαουράλδε αποκτήθηκε την περασμένη σεζόν με την μορφή δανεισμού για έξι μήνες από τον ΠΑΟΚ και φανέρωσε τόσο την θετική, όσο και την αρνητική του πλευρά. Από την μία «έδεσε» με τον Βίτορ στο κέντρο της άμυνας και προσέδωσε σιγουριά και από την άλλη τα περιστατικά με τις γροθιές σε Εντινγκά και Κουτρουμπή προβλημάτισαν.

Στον ΠΑΟΚ, πάντως, έχουν ως προτεραιότητα την παραμονή του Χουάν Ινσαουράλδε, κάτι για το οποίο σας έχουμε ενημερώσει από χθες. «Εφόσον με καλέσει ο Βρύζας το θέμα θα κλείσει σε δύο λεπτά», σχολίασε στη «Μ» ο ατζέντης του Αργεντινού στόπερ, Μάρτιν Γκουασταντισέκο, ενώ σε ερώτησή μας για την στάση της Σπαρτάκ Μόσχας απάντησε: «Μη σας νοιάζει η Σπαρτάκ, το θέμα είναι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ινσαουράλδε». Γίνεται, λοιπόν, αντιληπτό ότι η πλευρά του Ινσαουράλδε παρουσιάζεται θετική για παραμονή του 30χρονου αμυντικού στην Τούμπα.

Βέβαια, ο μάνατζερ του Αργεντινού στόπερ κάνει την δουλειά του. Ο Ζήσης Βρύζας έλεγε στην Ολλανδία για το συγκεκριμένο θέμα, ότι η πρόταση του Δικεφάλου θα φτάσει μέχρι τις 500.000 ευρώ και δεν υπάρχει διάθεση να πληρώσει τον παίκτη παραπάνω απ' όσο αξίζει. Σε καμία περίπτωση, φυσικά, να του δώσει το 1 εκ. ευρώ ετησίως που λάμβανε στην Σπαρτάκ.

Διαβάστε ακόμη...