Ο Ιβάν «άναψε το πράσινο φως»

Εγγύηση για το μέλλον αποτέλεσαν τα όσα είπε ο Ιβάν Σαββίδης σε Ζήση Βρύζα και Αγγελο Αναστασιάδη αναφορικά με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: thessports.gr
Ο Ιβάν «άναψε το πράσινο φως»

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ προσπάθησε να «σβήσει» τις όποιες αμφιβολίες έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, όπου είναι αλήθεια ότι ο Σαββίδης δεν είχε και τόσο ενεργή συμμετοχή στα θέματα της ομάδας.

Η παρουσία του στη Θεσσαλονίκη έδωσε την δυνατότητα για καθημερινές επαφές τόσο με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, όσο και με την στενή συνεργάτιδα του, Μαρία Γκοντσάροβα. Στόχος να «τρέξουν» αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά θέματα, καθώς εκτός από μεταγραφές στην Τούμπα περιμένουν (εντός 24 ωρών) και τον Ιάκωβο Αγγελίδη.

Ο Σαββίδης «άναψε το πράσινο φως» για δύο τουλάχιστον μεταγραφές. Ο Ιβάν Σαββίδης συνέχισε και χθες τις επαφές του με τους συνεργάτες του για τον ΠΑΟΚ προκειμένου να τρέξουν κάποια θέματα στην ομάδα που παραμένουν ανοιχτά. «Θα γίνει ότι πρέπει για την ομάδα», φέρεται να είπε ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου». Βρύζας και Αναστασιάδης τον ενημέρωσαν για τους παίκτες που έχουν εντοπιστεί και έχουν προχωρήσει οι επαφές, άρα δεν αποκλείεται σύντομα ο ΠΑΟΚ να ολοκληρώσει κάποια από τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχει εντοπίσει.

Ο Αναστασιάδης ζήτησε –σύμφωνα με τα ΣΠΟΡ- από τον Σαββίδη την παραμονή του Στέφανου Αθανασιάδη και του Παναγιώτη Γλύκου στην ομάδα, «τους θέλω και τους δύο» φέρεται να είπε, με τους δύο διεθνείς να περιμένουν τις τελικές κινήσεις από την πλευρά της ΠΑΕ.

Διαβάστε ακόμη...