Κρίνεται της Θέρμης!

Στην Βουλή το πολυνομοσχέδιο για την παραχώρηση εκτάσεων στην αυτοδιοίκηση. Στάση αναμονής από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, για το τι θα γίνει.
Πηγή: paokweb.gr
Κρίνεται της Θέρμης!

Η μέρα που περίμεναν στον ΠΑΟΚ όλοι, επιτέλους έφτασε. Στη Βουλή έρχεται σήμερα (29/7) το πολυνομοσχέδιο, για την παραχώρηση εκτάσεων από την αυτοδιοίκηση.

Μέσα σε αυτό υπάρχει και η διάταξη που σχετίζεται με τους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης, που τους δίνει τη δυνατότητα να παραχωρούν εκτάσεις για αθλητικούς σκοπούς και έργα.

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει συμφωνήσει εδώ και πολύ καιρό με τον Δήμο Θέρμης για την δημιουργία υπερσύγχρονου προπονητικού κέντρου, όπου θα προσφέρει και θέσεις εργασίας. Επιπλέον θα αναβαθμίσει και την περιοχή.

Το θέμα κολλούσε μέχρι τώρα στην νομοθεσία και σε διάφορα γραφειοκρατικά θέματα που συνέχεια παρουσιάζονταν από αρκετούς. Το άγχος είναι δεδομένο, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία.

Η συζήτηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 18.00 και αν όλα πάνε καλά, την Τετάρτη (30/7) θα ψηφιστεί η τροπολογία και στη συνέχεια θα μπορεί ο ΠΑΟΚ να εφαρμόσει τα πλάνα του για το προπονητικό κέντρο.

Διαβάστε ακόμη...