Ο Χακόμπο και η… αγάπη του Αγγελου!

Η μεταγραφή του Χακόμπο Σανθ ολοκληρώθηκε στην Τενερίδη, αφού σήμερα το πρωί ξεπεράστηκαν και τα τελευταία διαδικαστικά προβλήματα που υπήρχαν με τον Ισπανό γκολκίπερ να κρατάει «χαμηλά την μπάλα» στις πρώτες του δηλώσεις.
Πηγή: thessports.gr
Ο Χακόμπο και η… αγάπη του Αγγελου!

Αυτό πάντως που ξεχωρίζει από τα όσα είπε ο Χακόμπο στους ισπανούς δημοσιογράφους ήταν το πώς αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του και να αγωνιστεί για τον επόμενο χρόνο στην Τενερίφη.

«Προτεραιότητά μου ήταν να συνεχίσω να αγωνίζομαι στην Ελλάδα, καθώς ο προπονητής και η ομάδα του ΠΑΟΚ το ήθελαν πολύ, αλλά από την στιγμή που μου έδωσαν την επιλογή να παίξω στην Τενερίφη σκέφτηκαν ότι θα ήταν μια καλή ευκαιρία να επιστρέψω στο ισπανικό ποδόσφαιρο», είπε ο Χακόμπο που προφανώς και δεν αποκάλυψε στους Ισπανούς ότι με απόφαση του Αναστασιάδη του ζητήθηκε να ψάξει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, αφού δεν τον υπολόγιζε στα πλάνα του για την ομάδα.

Ο Χακόμπο υποστήριξε επίσης πως δεν πρέπει να λέγονται μεγάλα λόγια αναφορικά με τους στόχους της νέας ομάδας του. «Πρέπει να κάνουμε μικρά βήματα προς τα μπροστά. Η εμπειρία μου με έχει δείξει πως όταν θέλεις να πας ψηλά, συνήθως πηγαίνεις κάτω. Πρέπει να είμαστε σιωπηλοί και να σκεφτόμαστε τι υπάρχει πίσω από το ποδόσφαιρο».

Διαβάστε ακόμη...