Ο Χουάν και οι άλλοι

Στον ΠΑΟΚ δεν έχουν παρατήσει την υπόθεση του Χουάν Ινσαουράλδε. Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός παραμένει μία από τις περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών που βρίσκεται ψηλά στην λίστα των ανθρώπων του Δικεφάλου, οι οποίοι θέλουν να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες για παραμονή του στην Τούμπα.
Πηγή: metrosport.gr
Ο Χουάν και οι άλλοι

Ο Λατίνος στόπερ, πάντως, αγωνίστηκε προχθές σε φιλικό παιχνίδι της Σπαρτάκ Μόσχας με αντίπαλο την Ουράλ και περιμένει την τελική αξιολόγηση του τεχνικού της ρωσικής ομάδας. Είναι χαρακτηριστικό, τέλος, ότι ο Αργεντινός στόπερ έχει ακόμη ανοιχτό το ελληνικό κινητό του. Η «Μ» επικοινώνησε μαζί χθες το βράδυ, αλλά ο Ινσαουράλδε δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο.

Σταντ μπάι ο Ρούνιε

Οσον αφορά τον 24χρονο Κροάτη στόπερ της Νόρτζελαντ, Ιβάν Ρούνιε, ο οποίος ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ, περιμένει τον Δικέφαλο. Μάλιστα έχει μεταφερθεί στο περιβάλλον του παίκτη ότι ο Δικέφαλος έχει ως προτεραιότητα την απόκτηση του Ινσαουράλδε, ίσως και άλλου σέντερ μπακ. Έτσι, ο ατζέντης του Ρούνιε που είναι Ελληνας και βρίσκεται στη χώρα μας παραμένει σταντ μπάι περιμένοντας κλήση από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Σε πρώτο πλάνο, λοιπόν, όπως γίνεται αντιληπτό, έρχεται για τον Δικέφαλο η απόκτηση στόπερ και πιθανολογείται ότι θα ακολουθήσουν οι περιπτώσεις εξτρέμ και μέσου.

Διαβάστε ακόμη...